Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Party Down – král večírků

Novinky, Radovan Blažek

Kdo by nesnil o tom, že se dostane na večírek se samými VIP hosty. A co takhle rovnou nějaký takový uspořádat? A možná přijde i kouzelník.

Článek

Her simulujících péči o virtuální farmu anebo práci v restauraci jsme už viděli víc než dost, a tak není divu, že novinky se musí snažit něčím odlišit. Nutno říci, že Party Down se to docela povedlo, i když odéru průměrnosti a všednosti se zbavuje jen těžko.

Vlastníte tedy firmu na pořádání večírků a vaším cílem je samozřejmě vyhovět všem hostům, aby se cítili spokojeni, protože od toho se odvíjí výše vaší odměny. V praxi to znamená hlavně plnění nejrůznějších pomyšlení týkajících se jídla a pití, nesmí chybět nezbytný úklid a svoje kombinační schopnosti prověříte při sesazování hostů se stejnými konverzačními zájmy. Každou úroveň pak následuje poněkud akčnější nebo naopak logická mezihra.

Hlavním tahákem jsou ale zmiňovaní VIP hosté, neboli celebrity. Na večírcích se tak potkáte s Angelinou Jolie nebo Jamesem Cameronem i se všemi jejich hvězdnými manýry.

DOWNLOAD, homepage, 46.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: GEAR – fyzika v praxi

Když máte správný fyzikální model, vypadá na počítači naprosto úžasně, i když provádíte takovou triviálnost, jako je lezení po zdech. Že nevěříte?

Výběr článků

Načítám