Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Dreamside Maroon – vesmírné toulky

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si vinnou révu, která roste tak rychle, že dosáhne až na Měsíc. Nemáte nutkání po ní vyrazit a zjistit, co se skrývá ve výškách, kam nelze dohlédnout?

Článek

Základní idea je tedy jasná. Magický stonek však neroste jen tak od sebe, ale musíte mu trochu pomáhat. Jakmile vyroste do určité úrovně, zavede vás na nějaké nové místo, které je potřeba prozkoumat.

Ano, průzkum zde bude vaší hlavní náplní. Nečekejte žádná překvapení v podobě krvelačných monster nebo tuhých logických oříšků. Většina překážek je spíše symbolického charakteru, aby vás nerušily v obdivování vskutku zajímavých lokací, které na své cestě poznáte. Celé je to zabalené do jakéhosi snového hávu, takže o zajímavá překvapení není nouze.

Asi už chápete, že Dreamside Maroon není typickou hrou v pravém slova smyslu, ale spíše jakýmsi interaktivním uměním. Masovým se tento žánr nejspíše nikdy nestane, ale své příznivce si určitě najde.

DOWNLOAD, homepage, 62 MB, 8/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám