Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Genetická zahrada – nebezpečné rostliny

Novinky, Radovan Blažek

Pomalu se až nechce věřit, že takto povedená hra pochází z počítače jediného českého vývojáře a vznikla navíc jen jako příspěvek do herní soutěže. Svou rozmanitostí a hratelností si však určitě získá i vás.

Článek

Nenechejte se odradit příběhem, který vypráví cosi o chemické katastrofě, genetických manipulacích a vás jako osamělém vojákovi, který to má všechno vyřešit. A tak se vydáváte na cestu postapokalyptickým světem, kde se to jenom hemží nebezpečnými rostlinami, ještě nebezpečnějšími brouky a vůbec samými nepříjemnými překvapeními.

:. Genetická zahrada 

Čekali byste, že se bude jednat o další nudný „zastřel, co vidíš“ titul? Tak to jste na velkém omylu. Pravda, akce tvoří podstatnou část hry, ale je neustále prokládána logickými pasážemi. I ty se však neustále mění: vzdáleně při tom připomínají herní legendy tohoto žánru jako je Sokoban nebo Pacman.

K tomu všemu si přičtěte podařenou grafiku, stejně tak jako ozvučení zahrnující dabing a máte před sebou jednu z nejlepších českých freewarových her letošního roku, kterou nemůžete jen tak přejít bez povšimnutí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám