Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Territory the Mountain Men – ze života Indiánů

Novinky, Radovan Blažek

Zpracovat život původních obyvatel Severní Ameriky jako kombinaci strategie a akční adventury se může zdát jako poměrně odvážný nápad, jeho realizace zde však vyšla více než dobře.

Článek

Hra nás přesune do roku 1815, kdy ještě Indiáni žili relativně v poklidu, stále více však pociťovali přítomnost bílých osadníků. Ti mají ve hře zásadní význam, protože s nimi můžete obchodovat, a získávat tak nezbytné peníze pro stavbu tábora.

Tím se dostáváme k první fázi hry. Ta spočívá v rozmisťování jednotlivých stanů, jejich zařizování a údržbě. Samo o sobě to ale moc zajímavé není, a proto přichází na řadu akční složka: s jedním Indiánem se vydáte na výpravu, na níž vás čeká mnoho zajímavých úkolů. Budete lovit zvěř, bojovat s jinými kmeny, sbírat plody a mnoho dalšího. Vždy je ale důležité získat nějaké suroviny, které později směníte za peníze na výstavbu tábora.

Zpracovaná oblast je zde opravdu rozsáhlá, stejně tak i množství úkolů ke splnění vykazuje značnou dávku rozmanitosti. Territory: the Mountain Men si pro svůj originální námět a podařené zpracování rozhodně zaslouží vaší pozornost.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: GL-117 – válka stíhaček

I když se nejedná o žádný pravověrný simulátor, příznivci virtuálního létání by si tento titul rozhodně neměli nechat ujít, protože tak komplexní zpracování se...

Výběr článků

Načítám