Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Garbage Galactica – vesmírný odpad

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Způsob, jakým se v této hře naše planeta vyrovnala s odpadem, by se asi nelíbil ekologům, ale je to rozhodně velká zábava. Bude se u toho totiž střílet o sto šest.

Článek

Co dělat s hromadami odpadu? Spálit nebo vyvézt na skládku? Nebo snad recyklovat – ba ne, této hře se na to jde opravdu originálně: veškeré smetí je naloženo do vesmírných lodí a posláno do vesmíru. Jenomže stačí malá chyba ve výpočtech a všechno se to začne vracet zpátky.

:. Garbage Galactica

A právě tady přichází vaše velká chvíle. Je vám totiž svěřena do rukou obrana celé planety. To znamená budování věží a jejich následné používání. To vše podle poměrně složitých pravidel, která jsou však docela jednoduchá na osvojení.

Tím se dostáváme ke konstatování, že hratelnost a obtížnost tohoto titulu jsou nastaveny na velmi příznivé hodnoty, a velmi dobře tak vyvažují poněkud pokulhávající grafické zpracování.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: DEFCON – jaderná válka

Kdo by si nepřál rozpoutat jadernou válku, na jejímž konci nezůstane ani živáček. Díky této hře máte možnost si něco tak děsivého vyzkoušet a zjistíte, že to...

Hrajeme zdarma: Mightier – nová generace her

K ovládání počítačových her se obvykle používá klávesnice a myš, někdo může upřednostňovat gamepad nebo joystick. Ale tiskárna a webkamera? To tu ještě nebylo....

Výběr článků

Načítám