Hlavní obsah

Stream.cz odstartoval soutěž Milión za milión

Novinky, Miloslav Fišer

Oblíbený český internetový videoserver Stream.cz odstartoval od začátku května novou soutěž Milión za milión. Jak již název napovídá, soutěžit se bude o milión korun. Ten získáte, pokud na stránky Stream.cz nahrajete vlastní video, které si prohlédne alespoň milión uživatelů. Ve hře je navíc více než tisíc dalších cen.

Foto: Novinky

Soutěž Milión za milión

Článek

Soutěž o milión korun trvá od 1. května do 5. prosince letošního roku. Přihlásit se může kdokoliv s jakýmkoliv autorským videem. Automaticky budou vyloučena videa, na která uživatelé nevlastní autorská práva.

Milión korun vyhraje video, jež bude mít 5. prosince největší počet přehrání – jak bylo řečeno, jedinou podmínkou je, aby počet zhlédnutí byl minimálně milión.

Soutěžit se bude i o další ceny, jako například tričko za 2 000 zhlédnutí. Za 20 000 zhlédnutí získá autor videa 1000 Kč, za 100 000 zhlédnutí 7 000 Kč, za 200 000 zhlédnutí 15 000 Kč a za 350 000 to bude 35 000 Kč.

„Něco takového žádný jiný server v Česku nenabízí. Pro nás je to největší projekt v tomto roce a předpokládáme, že výrazně zvýší počet nahraných videí na Stream.cz a návštěvníkům přinese další zajímavý obsah,“ řekl generální ředitel Stream.cz Miloš Petana.

Bližší informace o soutěži Milión za milión naleznete na stránkách Stream.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám