Hlavní obsah

Z Prahy bude létat pravidelná linka na Kubu

Novinky, tov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letadla společnosti Travel Service začnou od 23. prosince létat na nové pravidelné lince z Prahy na Kubu. Do kubánského Varadera bude do dubna příštího roku létat pod obchodní značkou Smart Wings dvakrát týdně dálkový letoun Airbus A330-200, informovaly aerolinky.

Foto: Bohuslav Borovička, Právo

Varadero

Článek

Z Prahy na Kubu zatím nelétaly žádné linkové aerolinky, pouze charterové lety cestovních kanceláří.

„Je to především dobrá zpráva pro všechny, kteří rádi cestují individuálně. Jsme přesvědčeni, že linka do Varadera osloví klienty nejen z České republiky, ale také ze zemí v rámci střední, východní a severní Evropy. SmartWings nabídne pohodlné cestování do Karibiku bez přestupu a za příznivé ceny,“ říká hlavní manažer SmartWings Radek Müller.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Letadlo Airbus A330-200 s kapacitou pro 345 cestujících bude odlétat z Prahy každou středu a sobotu s plánovaným příletem do kubánského Varadera o den později, tedy ve čtvrtek a neděli. Sobotní linka bude létat ve směrování Praha–Varadero–Porlamar–Praha, středeční Praha–Punta Cana–Varadero–Praha.

„Zpáteční letenku na Kubu lze aktuálně pořídit u SmartWings již od 23 861 Kč (včetně všech tax a poplatků) v ekonomické třídě, v business třídě začíná cena zpáteční letenky na 63 861 Kč (včetně všech tax a poplatků),“ uvedla mluvčí Vlaďka Dufková.

Reklama

Související články

Travel Service odkoupil třetinu akcií ČSA

Největší český letecký dopravce Travel Service se stal druhým největším akcionářem v Českých aeroliniích. Dokončil totiž odkup 34 procent akcií v rámci opce od...

Výběr článků

Načítám