Hlavní obsah

Krabička na banán zvítězila jako výrobek k ničemu

Novinky, Tomáš Holý

Krabička na banán či držák na igelitky jsou pomyslnými vítězi ankety o nej výrobky, které jsou naprosto k ničemu. Hlasování se účastnilo přes třicet tisíc čtenářů Novinek. Vybírali produkt, který sice funguje, ale sám o sobě je nepotřebný.

Článek

Nejvíce hlasů, a to přes 27 procent, získala krabička na banán. Krásný, červený, oblý futrál "zaručí", že banán přežije i větší přesuny bez deformace. Ale v praxi si asi málokdo představí, že s sebou musí neustále nosit krabičku kvůli jednomu banánu.

Na druhém místě skončil držák na igelitky. Získal 18,1 procenta hlasů. Opět originální kousek, který může maximálně ozdobit zeď na chodbě. Zhruba za 150 korun byl kdysi k zakoupení kus plastu s háčkem. Sloužit měl jako věšák na několik igelitek.

Multifunkční vysavač Rainbow získal třetí místo s 8,2 procenty hlasů. Přístroj, který podle čtenářů přijde na několik desítek tisíc korun. Kromě vysávání umí například mýt okna. Má to jen jeden háček, okna s ním umyjete asi za desetkrát delší dobu než s klasickým hadrem. Takže nakonec s ním lze zase jen vysávat.

Anketa byla složena z nominací čtenářů Novinek. Vyřazeny byly věci, které s anketou přímo nesouvisely. Například politiky nelze považovat za výrobek.

Reklama

Související témata:

Související články

Vyberte výrobek, který je naprosto k ničemu

Krabička na banán, držák na igelitky či laškovné prezervativy patří mezi věci, které čtenáři Novinek nominovali jako naprosto k ničemu. V pátek začíná...

Výběr článků

Načítám