Hlavní obsah

Prezident Zeman se omluvil za záměnu televizí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezident Miloš Zeman se v pátek prostřednictvím mluvčího Jiřího Ovčáčka omluvil za to, že reportáž televize Nova mylně označil za vysílání České televize.

Miloš Zeman: Česká televize lžeVideo: Prima FTV

 
Článek

„Pan prezident se omlouvá, že v případě reportáže o dovolené na Vysočině zaměnil ČT1 za TV NOVA,” uvedl v pátek odpoledne Ovčáček na Twitteru.

Zemana se ve čtvrtek dotklo, že se v televizní reportáži objevila informace o tom, že v průběhu dovolené neopouští svůj příbytek v Novém Veselí na Vysočině. Když se za doprovodu novinářů vydal na rybník, postěžoval si na nepravdivou reportáž a poreferoval o svých aktivitách, které unikly jejich pozornosti.

Foto: Petr Horník, Právo

Prezident republiky Miloš Zeman s mluvčím Jiřím Ovčáčkem

„V neděli jsem se setkal s 30 přáteli na rybníku Rendlíček a včera, tedy ve středu s dalšími 20 přáteli na srubu jednoho známého. Je vidět, že Česká televize jako vždy lže,“ dodal.

Zeman přitom reportáž přisoudil České televizi, která však odmítla, že by se v jejím vysílání objevila.

Slova o tom, že „Zeman ještě nevytáhl paty ze své tvrze na Vysočině”, zazněla koncem června ve vysílání Novy, jejíž reportér byl ostatně prezidentovu výroku ve čtvrtek přítomen.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám