Hlavní obsah

Báječní milenci a rychlá kariéra. Místopředsedkyně láká do Strany svobodných občanů

Novinky, Václav Lang

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jsou tam báječní milenci, všechno za vás zaplatí a uděláte rychlou kariéru. Tak by se dalo shrnout 15 bodů, kterými láká místopředsedkyně pražské organizace Strany svobodných občanů Ester Kaplánková k členství v partaji. Svobodní jsou podle ní „zásobárnou“ atraktivních mužů, kteří nekoukají na korunu a jsou sexuálně velmi obratní.

Foto: svobodni.cz

Ester Kaplánková

Článek

O tom, co ji nejvíc přitahuje na členství u Svobodných, se rozepsala na stranickém webu. V první řadě to, že díky příslušnosti ve straně, kde je jen desetina žen, pozná spoustu mužů, kteří se jí dvoří, a nemusí stát frontu na záchod.

V osmém bodě Kaplánková ocenila, že „libertariáni jsou neskutečně dobří v posteli“.

Zaujmou ale i další body. „Nikde jinde neuslyšíte na svoji adresu tolik lichotek a milých poklon jako ve straně, kde je žen jen 10 procent, a to i když si zrovna připadáte jako úplná obluda,“ píše v bodě číslo šest.

Poznáte Petra Macha

Zajímavé jsou i body deset a jedenáct: „Nikde neobdržíte tolik milých pozvání kamkoliv jako ve Svobodných... Dost často nebudete muset zaplatit svoji útratu, a občas dokonce ani taxi.“

V závěru patnáctera Kaplánková vyzdvihuje i prozaičtější důvody pro bytí ve straně. A to například, že se už po půl roce ve straně „můžete nechat zvolit krajskou místopředsedkyní a ke své kandidatuře uslyšíte spoustu slov podpory“.

Ten nejlepší důvod si ovšem nechala na konec. „Poznáte Petra Macha a to je ten nejlepší důvod,“ ocenila svého stranického šéfa, euroskeptického europoslance Petra Macha.

Reklama

Výběr článků

Načítám