Hlavní obsah

Legendární Jonákův Discoland zchátral k nepoznání

Novinky, mak
Praha

Jednou z věcí, která propuštěného bývalého podnikatele Ivana Jonáka proslavila, je pražský Discoland Sylvie. Dnes už opuštěný dům řadu let chátrá. Novinkám se podařilo natočit exkluzivní záběry, jak to na místě vypadá po více než dvaceti letech.

BEZ KOMENTÁŘE: Zchátralý Discoland SylvieVideo: Novinky

 
Článek

Kuchyně plná nádobí, ve velkém sále nepořádek, v prvním patře rozházené oblečení, nábytek i stará pračka. V roce 1992 otevřená diskotéka teď zeje prázdnotou. Po propuštění Jonáka z věznice vedly jeho první kroky na hrob zavražděné manželky a právě do legendárního erotického podniku, jehož býval spolumajitelem. [celá zpráva]

Ivan Jonák u hrobu ženy, kterou nechal zavražditVideo: Novinky

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Dříve luxusní klub, který před více než dvaceti lety zařizoval se svou manželkou, je dnes opuštěnou zchátralou stavbou. Jonák, který je po propuštění z vězení momentálně bez finančních prostředků a v miliónových dluzích, však o jeho obnově neuvažuje.

Bývalý kontroverzní podnikatel si odseděl osmnáctiletý trest za objednávku vraždy své manželky. Tu v roce 1994 zastřelil nájemný vrah v Praze před stánkem se zeleninou. Jonák stále tvrdí, že si vraždu neobjednal a jeho ženu zabil stejný vrah, který měl zabít i jeho. Své jméno teď hodlá očistit.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám