Hlavní obsah

Smrt zpěváka Petra Muka byla nešťastná událost

Praha

Za nešťastnou událost označila v pondělí policie úmrtí zpěváka Petra Muka, který před týdnem zemřel ve věku 45 let. "Šlo o nešťastnou událost," řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. Žádné bližší podrobnosti uvést nechtěl. "Věc dál nebudeme komentovat," prohlásil.

Článek

Příčinu úmrtí hudebníka, který zemřel jen pár dní po vydání svého nového alba V bludišti dnů, nesdělila ani rodina. Muk se v minulosti léčil s depresemi.

Lidé se s Mukem mohou rozloučit ve čtvrtek v pražském Divadle Broadway. Organizátoři smuteční slavnosti čekají velký zájem o účast, divadlo proto bude po dobu jejího konání uzavřeno.

"Veřejnost však může sledovat samotný akt na plazmových obrazovkách, které budou rozmístěny v pasáži Broadway," oznámila v pondělí mluvčí Divadla Broadway Martina Jandová.

Vchod do Divadla Broadway bude pro účastníky rozloučení se zpěvákem otevřen od 8:00. Lidé budou mít možnost v sále položit květiny, poté by měli sál opustit a umožnit příchod dalším Mukovým fanouškům. Asi půlhodinový smuteční akt začne v 9:30, po jeho skončení pořadatelé opět dveře otevřou a umožní lidem psát kondolence do připravených knih.

Pohřeb zesnulého zpěváka se odehraje stejný den, avšak pouze v úzkém rodinném kruhu. Lidé na Muka mohou zavzpomínat také v pražských Havlíčkových sadech na Vinohradech. Pietní místo skoro uprostřed parku známého jako Grébovka po dohodě s rodinou dva dny po Mukově smrti vyčlenila radnice Prahy 2.

Reklama

Související témata:

Související články

Zemřel zpěvák Petr Muk

Ve svých pětačtyřiceti letech zemřel populární český zpěvák Petr Muk. Podle některých informací spáchal sebevraždu. Novinkám jeho smrt potvrdili jeden z členů...

Poslední káva s Petrem Mukem

Ještě v neděli 23. května večer byl Petr Muk na koncertu americké skupiny Kiss v pražské O2 Areně. Kamarádovi, který ho po skončení akce vezl domů, měl jít za...

Výběr článků

Načítám