Hlavní obsah

LETECKÉ ZÁBĚRY: Davy lidí čekaly na koncert Madonny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Louku na pražském Chodově, kde je připraven amfiteátr pro koncert americké zpěvačky Madonny, zaplnily ve čtvrtek odpoledne tisíce fanoušků.

Článek

Madonna, která je v Česku již podruhé, začala ve 21:05. Do Prahy přijela v rámci turné Sticky & Sweet. Fandy rozehřál její oficiální předskokan DJ Paul Oakenfold.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Madonna v Praze s typickým gestem

Nad Chodovem již od odpoledne létala helikoptéra, která mapuje situaci. Lidé na koncert přicházejí ze zastávek metra Opatov a Chodov.

Foto: Vít Hnízdil, Právo

Před branami museli fanoušci projít kontrolou. S sebou nemohou mít videokamery, nahrávací zařízení ani deštníky a pracovníci ochranky jim odeberou nápoje i aerosolové rozprašovače. Zakázáni jsou rovněž psi, zábavná pyrotechnika a jakékoliv předměty, jež lze použít jako zbraně. 

Foto: Michaela Říhová, Právo

Davy fanoušků jdou od metra Opatov k amfiteátru na Chodově.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna rozjela pražský koncert z trůnu

Ve čtvrtek od 21:05 vystoupila v chodovském amfiteátru americká zpěvačka Madonna. Královna popu začala ve velkém stylu, s velkým trůnem na pódiu, desítkou...

Výběr článků

Načítám