Hlavní obsah

Chlapec zemřel radostí z dárků k narozeninám

HATHERSHAW

Dvanáctiletý Martin Glazier-Macrae z Velké Británie zkolaboval a zemřel. Mohl za to astmatický záchvat, který způsobil silný infarkt. Za tragickou událostí stála chlapcova obrovská radost z narozeninových dárků, které dostal od svého otce. Po chvíli zemřel hoch přímo v otcově náruči.

Článek

Martin otevřel velký balík se stavebnicí Lego, kterou mu koupil jeho otec Duncan. Z nadšení ale dostal hoch za několik chvil tak silný astmatický záchvat, že mu způsobiI infarkt. Chlapec zemřel i přesto, že jeho otec okamžitě volal záchranku a snažil se chlapce oživit.

"Miloval Lego. Dostal stavebnici pro děti ve věku 14-15 let, ale on by to zvládl sestavit. Poté, co Martin otevřel své dárky, odběhl otec něco vyřídit na poštu. Když se vrátil, měl už chlapec astmatický záchvat. Otec mu dal okamžitě dýchnout z inhalátoru a chlapec se trochu uklidnil. Po chvíli však jen řekl: 'Omdlím'. A z toho co vím, tak zakrátko zemřel," uvedla teta zesnulého chlapce Kathleen Macraeová

"Lékaři i personál v nemocnici byli naprosto skvělí a udělali, co se dalo, ale Duncan prý věděl, že Martin zemřel, už když ho držel v náručí,"  řekla teta chlapce a dodala, že chlapec si byl s otcem velmi blízký. Poté, co chlapcova matka v jeho třech letech zemřela, přestal otec pracovat jako dálkový řidič, aby se mohl o svého syna postarat, a chlapce vychovával sám.

Výběr článků

Načítám