Hlavní obsah

Na střelnici chodil, kam neměl, po zásahu bojuje o život

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZLÍN

Dvaatřicetiletý střelec zasáhl při cvičné střelbě ze samonabíjecí pistole druhého muže v kryté střelnici v Otrokovicích. O události, k níž došlo v sobotu kolem 19. hodiny večer, informovala v pondělí mluvčí krajské policejní správy ve Zlíně Jana Bartíková.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Článek

"Osmadvacetiletý muž utrpěl vážná zranění. Ostatní účastníci střeleb mu okamžitě poskytli první pomoc. Muž se musel podrobit operaci v Baťově krajské nemocnici ve Zlíně. Podle lékařů je jeho stav stabilizovaný, nicméně i nadále vážný,“ informovala Bartíková.

První informace policie nasvědčují tomu, že se poškozený muž pohyboval v palebném prostoru. U účastníků střeleb policisté ihned provedli dechovou zkoušku. Zjistili, že nikdo z nich nebyl pod vlivem alkoholu.

"Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování prošetřují, jestli nedošlo ke spáchání trestného činu nebo porušení zásad bezpečnosti práce. O tom, kdo neštěstí zavinil, jsme ještě nerozhodli,“sdělila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám