Hlavní obsah

Kalifornské studentce nabídli v dražbě za panenství 80 miliónů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SAN DIEGO

Její sestra si na studia přivydělávala prostitucí, ale dvaadvacetiletá Natalie Dylanová se rozhodla, že peníze získá jinak - dražbou počestnosti. Za královské právo být jejím prvním sexuálním partnerem nabídl po měsících trvání aukce neznámý muž už neuvěřitelných 3,7 miliónu dolarů, což je v přepočtu téměř 80 miliónů korun.

Článek

Dívka začala s dražbou loni v září a její příběh oběhl záhy světová média. Kaliforňanka ze San Diega tvrdí, že ačkoli původní nabídky se týkaly stovek tisíc dolarů, po mediálním ohlasu se rychle vyšplhaly až k miliónovým částkám.

Touží po ní podivíni i byznysmeni

„Mezi nimi jsou podivíni, muži, kteří velmi podrobně popisují přesně to, co by se mnou chtěli dělat, i spousta milých žádostí od zámožných byznysmenů,“ tvrdí Natalie. Nejvyšší nabídku zatím podal 39letý australský obchodník.

Absolventka bakalářského stupně ženských studí na University of California však otevřela problematiku, která není v USA či Británii nijak vzácná, přesto stále tabuizovaná. Studia na univerzitách jsou velmi drahá a je naprosto běžné, že si studentky i studenti na ně vydělávají právě prostitucí. Dylanové o rok starší sestra Avia prý tak činí celou dobu svého vysokoškolského vzdělávání.

Nechce vztah, jen akci na jednu noc

„Přilákala jsem nějaké muže, kteří zcela jasně hledají přítelkyni, ale já se snažím dát jasně najevo, že to bude pouze akce na jednu noc. Je mi jasné, že mě za to spousta lidí odsoudí, protože je to takové tabu, ale já sama s tím problém nemá. Myslím, že já i ta osoba, se kterou to udělám, budeme z toho kontraktu oba profitovat," uvedla Dylanová.

"Nicméně je naprosto šokující, že chce někdo zaplatit tolik peněz za něčí panenství,“ citoval Dylanovou britský Daily Telegraph.

Reklama

Výběr článků

Načítám