Hlavní obsah

Kabelka s vestavěným televizorem dovede přehrát i DVD

Novinky, mif

Společnost Bagtv vytvořila zajímavou kabelku pro něžnější pohlaví, která v sobě ukrývá vestavěnou televizi. Kožená kabelka dovolí přehrávat DVD filmy, hudbu nebo prohlížet fotografie. Kabelka s vestavěným DVD přehrávačem stojí v přepočtu přibližně 8 300 korun.

Článek

DVD filmy jsou přehrávány na sedmipalcovém displeji. Aby nedošlo k jeho poškození, je samotný displej ukryt za průhlednou plastovou fólií.

:. Kožené kabelky jsou dostupné v černé, červené, růžové, bílé, modrobílé a žluté barvě. Foto: Bagtv

Pokud monitor nesledujete, je možné jej zakrýt koženou krytkou. Díky tomu vypadá hi-tech kabelka jako úplně obyčejná kožená brašna.

Ve výbavě kabelky nechybí ani čtečka paměťových karet typu SD. Fotografie a filmy je možné přehrávat také díky vestavěnému USB portu. Pomocí něj ke kabelce připojíte jednoduše flashdisk nebo externí pevný disk.

:. Pokud DVD přehrávač nepoužíváte, můžete jej jednoduše z kabelky vyjmout. Foto: elitechoice.org

Baterka DVD přehrávače by měla v provozu vydržet dvě a půl hodiny. To by mělo stačit na pohodlné přehrání filmu. Kožené kabelky jsou dostupné v černé, červené, růžové, bílé, modrobílé a žluté barvě.

Klávesnice v rozkroku u kalhot

Džíny amerického návrháře Erika De Nijse - mají v rozkroku umístěnu plně funkční klávesnici. Pracovat na ní je tak možné téměř kdekoli, kde je možné připojit se k počítači či notebooku přes bluetooth. K džínům se prodává rovněž přenosná myš, kterou lze nosit v kapse.

:. Džíny s klávesnicí navrhl Erik De Nijs. foto: Famous

Více informací o hi-tech kalhotech naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám