Hlavní obsah

Vstupenky na Beyoncé jdou do prodeje v pátek 9. ledna

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězda současného R’n’B, americká zpěvačka Beyoncé, zavítá do pražské O2 Arény 30. dubna v rámci svého turné I am. Vstupenky budou v prodeji v pátek 9. ledna.

Článek

Pořadatel slibuje "supermoderní high-tech koncertní scénu". Na přípravě show s Beyoncé spolupracuje i módní návrhář a filmový režisér Thierry Mugler, který bude mít v roli kreativního konzultanta na starosti i choreografii celé show a návrh všech kostýmů a scény.

Evropská část světového turné začíná 26. dubna v chorvatském Záhřebu a pokračuje napříč celou Evropu až do severoirského Belfastu, kde se 31. května tato část tour uzavře. Turné poté zavítá do Asie, Afriky a Austrálie.

Beyoncé nyní patří k nejúspěšnějším světovým umělcům v mainstreamovém R’n’B. Začínala v dívčí diskotékové skupině Destiny's Child. V roce 2003 vydala úspěšné sólové album Dangerously in Love, se kterým získala v následujícím roce pět cen Grammy a jednu BRIT Award. V roce 2006 vydala album B’Day.

Jejím nejnovějším počinem je dvojalbum I Am... Sasha Fierce (2008). Zatímco jeho první disk je baladický, druhý taneční. Průměrný materiál desky vylepšuje výrazově zvládnutým zpěvem a výjimečným zvonivým hlasem.

I am... Etta James

Beyoncé se často objevuje také ve filmech. Zahrála si např. v muzikálu Dreamgirls, který připomínal dráhu slavné skupiny The Supremes, v komedii Austin Powers: Goldmember nebo naposledy v Cadillac Records , kde ztělesnila legendární zpěvačku z 60. let Ettu James.

Vstupenky budou od pátku v síti terminálů Sazka. Jejich cena se pohybuje v rozmezí 1040 – 1540 Kč. Od soboty 10. ledna bude možná i rezervace na www.sazkaticket.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám