Hlavní obsah

V únoru vyjde novinka Američanky India.Arie, držitelky dvou Grammy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na únor přichystala příznivcům inteligentního R&B dárek americká zpěvačka a držitelka dvou Grammy India.Arie. Má nést titul Testimony vol. 2: Love & Politics.

Článek

V prosinci 2008 byla India.Arie opět nominována na Grammy za spolupráci s Anthony Davidem na skladbě Words. Šanci mají v kategorii nejlepší R duo/skupina. Grammy budou vyhlášeny v Los Angeles 8. února.

V září zažije zpěvačka svou premiéru na Broadwayi, kde bude hrát v obnoveném představení ze 70. let For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow Is Enuf.

India.Arie zaujala svým debutem Acoustic Soul v roce 2001. Ač neodpovídal trendu všudypřítomného konzumního R s dusavými elektronickými rytmy a rapem, prodával se dobře a také kritický ohlas měl slušný. India.Arie, doprovázející se převážně na akustickou kytaru, se stala oblíbenkyní dospělejšího publika.

Následující deska Voyage to India (2002) byla odměněna dvěma cenami Grammy a opět dobrým prodejem po celém světě. Její zatím poslední album Testimony: Vol. 1, Life & Relationship vyšlo před dvěma lety.

Poslechněte si písničky zde

Reklama

Výběr článků

Načítám