Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Ski Challenge 09 – zas o kousek dál

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když se o počítačové hry příliš nezajímáte, dění okolo série Ski Challenge vám nejspíše neuniklo. Po pěti letech vydávání bezkonkurenčních simulátorů lyžování se skvělým zapojením internetové komunity tu máme prozatím poslední díl. Co všechno se změnilo?

Článek

Abychom byli upřímní, moc toho není. Série Ski Challenge je natolik propracovaná, že před pár lety předběhla dobu, a proto se může zdát, že vypadá pořád stejně. To je asi jedna z největších výtek, jakou hráči mají. Přece jenom by neškodilo více zapracovat na detailech a udělat hru ještě více vizuálně přitažlivou, ale na druhou stranu je třeba uvážit fakt, že by se to asi nelíbilo majitelům slabších a starších strojů.

:. Ski Challenge 09

Autoři se naopak zaměřili na fyziku, takže toto vydání má být ještě realističtější než jakékoli dřívější. V praxi to spíše znamená eliminaci různých technik, kterými se v minulosti někteří hráči nečestně dostávali na čelní pozice.

:. Ski Challenge 09

Tím se pomalu dostáváme k nejsilnější stránce celé hry: on-line soutěži. Na výherce tentokrát čekají i materiální ceny, avšak jak pochopíte po odeslání svého prvního výsledku, dostat se i do první stovky je velmi nesnadný úkol.

:. Ski Challenge 09

Své síly můžete letos měřit hned na šestici závodních tratí. Konkrétně se jedná o Gröden, Bormio, Wengen, Kitzbühel, Garmisch-Partenkichen a Val d’Isere.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Uforia – let vesmírem

Další vesmírná střílečka? Omyl, v této hře nepadne jediný výstřel, přesto však půjde o život v každé chvíli. Pilotovat létající talíř a do ničeho přitom...

Výběr článků

Načítám