Hlavní obsah

VIDEO: Eben byl naměkko, soutěžící ze StarDance mu zpívali k narozeninám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Marek Eben se ve čtvrtek odpoledne zúčastnil zkoušky pro finálový večer taneční soutěže StarDance a tam ho také všichni překvapili zazpíváním narozeninové písně "Happy birthday“. Byl rád, že si to "odbyl“ při zkoušce, a ne v přímém přenosu jako loni. Přes to, že se už tuto sobotu rozhodne o absolutním vítězi, nepanuje mezi posledními soutěžními páry žádná nevraživost.

Článek

Tato sobota bude pro StarDance opravdu výjimečná. Nejen, že poslední dva taneční páry čeká tzv. Velké finále, ale televizní diváci se mohou těšit na to, že se na pódiu znovu objeví všechny taneční páry, které se účastnily soutěže.

Eben se ostýchal vyjádřit k tomu, který taneční pár by mohl zvítězit. "Ty dvě holky jsou tak skvělé, jedna jako druhá. Každá má jiný druh charismatu, jiné kouzlo. Zuzka je samozřejmě o pár let mladší, je to temperamentní tanečnice a Dana má zase neuvěřitelný půvab," řekl Eben.

Zatímco Dana Batulková už se ohromně těší na konec tanečních tréninků, Zuzana Norisová cítí notnou dávku nostalgie. Už teď si je ví, že jí bude tanec a lidé okolo StarDance pořádně chybět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám