Hlavní obsah

Logitech představil novou podložku pro pohodlnější používání notebooku

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Narozdíl od počítačové sestavy si notebook můžeme vzít kamkoliv s sebou. Není problém s ním pracovat v křesle před televizí nebo v autobuse cestou do práce. Velice často tak lidé drží laptop na klíně, což nemusí být vždy pohodlné. Podle vědců to může být dokonce pro muže škodlivé. Podobným starostem by měla zabránit nová podložka pod notebooky Comfort Lapdesk od firmy Logitech.

Článek

Vrchní strana podložky je vyrobena z umělohmotného materiálu. Na ní notebook pevně sedí a nezahřívá se tolik, jako je tomu na polstrovaných podložkách. Navíc můžete díky pevné polohovatelné desce naklonit notebook až o 12 stupňů.

Kromě toho má horní část podložky neklouzavý lesklý povrch, takže notebook nebude nikam sklouzávat. Spodní stranu podložky tvoří polstrovaná základna, díky níž mohou lidé nechat nohy uvolněné, místo aby museli držet kolena blízko sebe.

:. Podložka drží notebook zdvižený v úhlu dvanácti stupňů a zvyšuje tak pohodlí pro šíji i nohy. Foto: Archiv

Spodní vrstva je vyrobena z prodyšného materiálu, který je běžně používán u atletického vybavení. Mezi vrchní a spodní vrstvou je umístěna speciální komora pro odvod teplého vzduchu od laptopu.

Podložku je možné použít se všemi notebooky s velikostí do 17 palců. Bohužel vrchní protiskluzová úprava neumožňuje práci s myší pro použití podložky s menším notebookem. Novinka je již nyní dostupná v obchodech za cenu okolo 750 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám