Hlavní obsah

V Německu evakuovali obchod, zákazník použil vystavený záchod

– PRAHA
Novinky, jky

Také jste si už v některém obchodě se sanitárními potřebami všimli cedule, která hlásala, že vystavené záchody nejsou určené k používání. Obchodníci k jejímu používání mají svůj důvod. Podobná cedule by možná ulehčila život prodejcům koupelen a toalet v německé Bochumi. Tam se totiž jeden ze zákazníků rozhodl vystavenou toaletu použít.

Článek

Devětatřicetiletý Heinz Kessel si zoufale potřeboval odskočit na toaletu a ve spěchu neviděl jiné řešení, než v obchodě s koupelnami využít jednu z toalet, které nebyly tak na očích. Nedošel mu při tom ovšem poměrně důležitý fakt - vystavené toalety nebývají připojeny k odpadu.

Rozzlobený personál ho nechal uhradit účet za čištění a navíc mu udělil doživotní zákaz vstupu do obchodu. "Mluvila jsem s dalším zákazníkem, když jsem si najednou uvědomila, že je v obchodě strašný zápach. Zavolala jsem šéfa a společně jsme s vydali hledat zdroj zápachu," uvedla prodavačka Simone Fiedlerová (32).

Zákazníci by odešli stejně

"Když jsme procházeli po obchodě, tak jsme se dívali opravdu do všech zákoutí. V jednom z nich jsme spatřili totálně rudého muže, který se snažil spláchnout toaletu. Samozřejmě marně, jelikož logicky nebyla připojená k odpadu. On to ale nechápal, ještě si nám stěžoval, že nefunguje," pokračovala ve vyprávění prodavačka.

Scénu jako vystřiženou z bláznivého seriálu Jackass ukončil až příjezd čistící firmy, která se postarala o vyčištění toalety a odvětrání obchodu. "Omluvil se nám a vysvětloval, co se mu přihodilo. Stejně jsme ale museli obchod uzavřít. Ten zápach byl hrozný, takže by zákazníci obchod opustili tak jako tak," uvedla prodavačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám