Hlavní obsah

VIDEO: Hromadná nehoda uzavřela silnici R10, jeden mrtvý

• Aktualizováno

Jedenačtyřicetiletý řidič dodávky zemřel v pátek ráno při srážce pěti aut na rychlostní silnici R10 na Mladoboleslavsku. Nejméně čtyři lidé byli zraněni. Nehoda se stala u Pískové Lhoty, silnici na několik hodin zablokovala. Okolo Mladé Boleslavi se ve směru na Prahu vytvořila několikakilometrová kolona. Uvedl to mluvčí mladoboleslavské policie Ladislav Mareš.

Článek

Nehoda se stala na 37. kilometru ve směru na Prahu, kde se srazil kamión s dodávkou. Následně v místě havarovala ještě další tři auta.

Podle dosavadního šetření kamión s návěsem, který jel v pravém jízdním pruhu, začal ze zatím nezjištěných příčin brzdit. Vůz dostal smyk a přejel do levého jízdního pruhu, kde se střetl s dodávkou. Kamión po nehodě zůstal napříč silnicí. Okolo Boleslavi se tak vytvořila asi tříkilometrová kolona. Policisté odklánějí v Bezděčíně dopravu na starou pražskou silnici

Řidič dodávky po srážce zemřel. Foto: Policie ČR

U Hustopečí zemřela při přebíhání dálnice mladá žena

Sedmadvacetiletá žena zahynula v noci na pátek u Hustopečí na Břeclavsku při přebíhání dálnice D2. Nehoda se stala na 25. kilometru ve směru na Brno. Žena se vracela se svojí přítelkyní z restaurace a rozhodla se zkrátit si cestu domů přes dálnici. Řekla to mluvčí jihomoravské policejní správy.

Nehoda se stala krátce před 21:00. I když chtěly D2 přeběhnout dvě ženy, nakonec do vozovky vstoupila pouze jedna z nich. Záhy byla sražena projíždějícím osobním autem.

Její tělo při nárazu rozbilo čelní sklo vozu a dostalo se až na místo spolujezdce. Řidička utrpěla šok. Oběť na místě podlehla vážným zraněním.

Reklama

Výběr článků

Načítám