Hlavní obsah

Ženu zabila cestou na hřbitov manželova rakev

Novinky, BBC, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ALVORADA

Jako z hodně bizarního hororu působí scéna, která se odehrála v Brazílii. Sedmašedesátiletá žena zemřela poté, co ji do hlavy udeřila manželova rakev, když s ní mířila na hřbitov. Během smutné cesty pohřební vůz, ve kterém jela, havaroval tak nešťastně, že vymrštěná rakev ženu na místě zabila. Její manžel zemřel jen o den dříve.

Článek

Do pohřebního vozu podle policie zezadu vrazil automobil Alfa Romeo. Rakev se vymrštila a udeřila ženu, která seděla na místě spolucestujícího do hlavy, vdova na místě zemřela.

Marciana Silva Barcelos jela spolu se zbytkem rodiny na pohřeb, který se měl konat ve městě Alvorada. Její manžel Josi Silveira Coimbra zemřel ve věku 76 let jen den předtím, když dostal po tamější tancovačce infarkt.

Řidič pohřebního vozu a syn zemřelého muže, který byl ve voze také, skončili pouze s drobnými zraněními. Řidič vozu Alfa Romeo byl ve svém voze uvězněn asi po dobu 50 minut, než se záchranářům povedlo ho z vraku vyprostit. Se zraněními skončil v nemocnici na pozorování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám