Hlavní obsah

StarDance: Bosák předvedl sokolský slet, ze soutěže vytancoval Bohouš Josef

Právo, Novinky, toh, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Taneční soutěž StarDance České televize má za sebou druhé kolo, v němž diváci rozhodovali, kdo vypadne. Ze soutěže nakonec „vytancoval“ zpěvák Bohouš Josef s partnerkou Lenkou Tvrzovou. Ta prohru oplakala.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Zpěvák Bohouš Josef se společně s tanečnicí Lenkou Tvrzovou se soutěží rozloučili.

Článek

Druhý sobotní večer, kterým opět provázela Tereza Kostková společně s Markem Ebenem, byl ve znamení smyslné rumby a skotačivého quickstepu. Osm soutěžních párů se pokoušelo o tradiční figury, smyslnost a výraz hodný profesionálů, ale mnohdy spíš šlo o úsměvná až divadelní vystoupení.

Například Sportovní komentátor Jaromír Bosák při rumbě místo tanečních kroků využíval hlavně ruce, které protahoval a kroutil. Na první pohled prkenný výkon ohodnotila porota jako sokolský slet. Na druhou stranu ji Bosákovo podání tradičně smyslné rumby pobavilo.

:. Jaromír Bosákfoto: Právo/Lukáš Táborský

Spíše zábavného rozměru mělo tancování všech soutěžících pánů. Například nástup Vladimíra Kratiny na quickstep porotu zaujal, následující tanec spíš zklamal. Porota kladně ohodnotila pouze výraz a eleganci Vladimíra Kratiny.

O mnoho lepší nebyl se stejným tancem ani David Suchařípa, přesto v soutěži obstál, protože ve StarDance skončil zpěvák Bohouš Josef. Ten při rumbě neudržel ani jeden základní krok. Jak podotkla porota, partnerku doprovodil jen svým překvapivým pohledem.

Lenka Tvrzová prohru nesla možná hůře než Bohouš Josef. Soutěž pro ni skončila se slzami na tváři.

:. Zuzana Norisová a Jan Klimentfoto: Právo/Lukáš Táborský

Z přítomných dam velice zaujala Zuzana Norisová, která svižný quickstep tančila s veškerou energií a elegancí. Na úvod dokonce předvedla hvězdu. Při následném hodnocení Marek Eben nezapomněl okomentovat zelené šaty Norisové. „Kdyby vám nikdo neposlal hlas, tak Bursík pošle,“ řekl moderátor.

Podívejte se, jak hvězdy trénovaly na sobotní StarDance. Zdroj: Stream.cz

Bohouš Josef by do soutěžel neváhal jíz znovu

"I Kdybych to měl absolvovat znovu s Lenkou, tak bych do toho šel. Soutěž ve mě vzbudila zájem a chuť,“ řekl na tiskové konferenci po skončení přenosu Josef. Přiznal, že s Lenkou trénovali každý den dvě hodiny dopoledne. Tvrzová tajemně dodala: „Děkuji ti, žes to se mnou vydržel. Děkuji, ty víš za co...“

Hvězdou StarDance se pomalu a jistě stává padesátiletá herečka Dana Batulková. Nejenže jí divačky píší, že jí vybrali „pěkného kolouška“, tedy tanečníka Jana Ondera (23 let), ale SMS jí po vysílání poslala i Markéta, manželka Marka Ebena . Batulková obsah zprávy prozradila. „Ten je pěkne­- e- e- e- ej!!!!, psala Markéta Batulkové. Myslela tím samozřejmě tanečníka.

Herec Vladimír Kratina má prý smůlu. „Ta soutěž je svině. Čtyřikrát to na zkoušce udělám dobře, pak to naostro netrefím a je to.“ Bývalá miss Jana Doležalová zase dostala od tanečního partnera dobrou radu, jak to dělat, aby se jí při složitých otočkách netočila hlava. „Chce to dívat se jen na jeden bod, pak se hlava netočí.“

Soutěžící páry StarDance III

Zpěvačka Iva Frühlingová a Michal Kostovčík (vypadli)

Sportoní komentátor ČT Jaromír Bosák a Eva Krejčířová

Herec Vladimír Kratina a Laura Klimentová

Misska a modelka Jana Doleželová a Michal Necpál (vypadli)

Herec David Suchařípa a Albina Zaytseva (vypadli)

Zpěvák Bohouš Josef a Lenka Tvrzová (vypadli)

Herečka Zuzana Norisová a Jan Kliment

Herečka Dana Batulková a Jan Onder

Porota

Zdeněk Chlopčík

Tatiana Drexler

Leona Kvasnicová

Jaroslav Kuneš

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám