Hlavní obsah

Macek si spletl Tvrdíka s Tvrdíkem

Právo, jov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalý člen vedení ODS Miroslav Macek ve středu na své webové stránce upozornil, že jednatelkou společnosti provozující restauraci Monarch, ve které byl před týdnem zastřelen známý šéfa ČSSD Jiřího Paroubka Václav Kočka mladší, je Šárka Tvrdíková.

Foto: Profimedia.cz

Miroslav Macek

Článek

Manžel Tvrdíkové se přitom jmenuje Jaroslav Tvrdík, stejně jako jeho jmenovec, volební manažer ČSSD Jaroslav Tvrdík. Ten Právu řekl, že s oběma nemá nic společného, což potvrdil i manžel Tvrdíkové.

Volební manažer sociální demokracie Právu řekl, že s Tvrdíkovými není v žádném vztahu. „Restauraci zajišťoval produkčně-mediální tým, byl jsem v ní poprvé v životě až na té akci. S majiteli se neznám a nemám s nimi přímo ani nepřímo nic společného,“ odpověděl Tvrdík v SMS na dotaz Práva, zda má s Tvrdíkovými něco společného.

Volební manažer ČSSD Jaroslav Tvrdíkfoto: PRÁVO/Dorian Hanuš

Tvrdík byl moderátorem křtu Paroubkovy knihy. „Ne nejsem v žádném vztahu ani příbuzenském ani obchodním. Znám ho jen z médií,“ řekl Právu manžel Tvrdíkové. Pohled do telefonního seznamu ukazuje, že nositelů příjmení Tvrdík a Tvrdíková je v Praze relativně dost, nejméně 59.

Restaurace Monarch, ve které se křtilo a poté došlo k vraždě.foto: Právo/Milan Malíček

O vraždě Václava Kočky ml. čtěte také

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám