Hlavní obsah

Američanka čeká 18. dítě a hledá další jméno na J

NEW YORK

Mít osmnáct dětí by bylo víc než dost pro většinu žen, ale pro Američanku Michelle Duggarovou to s sebou nese ještě jeden problém navíc. Hledá totiž další křestní jméno, které by začínalo písmenem J.

Článek

Osmnáctý potomek jednačtyřicetileté Michelle a jejího manžela Jima Boba se má narodit na Nový rok. A aby nebyla porušena tradice, musí jeho jméno začínat na J, je přesvědčená paní Duggarová.

Jako první se jí narodil nyní dvacetiletý Joshua. Pak dvojčata Jana a John-David (18), šestnáctiletá Jill, o rok mladší Jessa, za rok pak Jinger, po dalším roce Joseph, za ním nyní jedenáctiletý Josiah a o rok mladší Joy-Anna. Pak následovala devítiletá dvojčata Jeremiah a Jedidiah, za nimi sedmiletý Jason, šestiletý James, pětiletý Justin, tříletý Jackson, dvouletá Johannah a nyní devítiměsíční Jennifer.

"Tři z našich dětí se narodily v lednu, tři v prosinci. To jsou pro nás hodně rušné měsíce," řekla novinářům paní Duggarová, která s manželem a celou rodinou žije v Arkansasu v domě o rozloze 650 čtverečních metrů. Žádné z dětí nechodilo do školy, učila a učí je sama doma.

Duggarová strávila coby těhotná už víc než jedenáct let svého života. S manželem jsou věřící křesťané a oba říkají, že budou mít děti "tak dlouho, jak si to bude bůh přát".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám