Hlavní obsah

Trojice amerických vojáků napadla v Chebu taxikáře

Právo, mák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHEB

Tři američtí vojáci ze základny v Německu napadli v Chebu taxikáře, který je měl dovézt za povyražením. Jeden z vojáků ho začal za jízdy škrtit, protože se domníval, že je chce ošidit. Navíc mu pak poničili auto. Informoval o tom server tn.cz

Článek

Vše se odehrálo při jízdě ze Sokolova, kde si vojáci taxíka v neděli objednali. Společnost jim dělaly prostitutky, se kterými chtěli jet do centra Chebu, přičemž vůbec nevěděli, že jsou v Sokolově. Cesta do Chebu jim proto připadala neúměrně dlouhá a taxikáře tak měli za podvodníka.

Když jeden z vojáků začal řidiče těsně před Chebem škrtit, ten aby zabránil nehodě, prudce zabrzdil a z auta raději vystoupil. Dva z vojáků pak z auta vystoupili a začali je demolovat. „Jeden z nich několikrát kopl do zadních dveří a zadního blatníku a promáčkl je,“ řekl Právu mluvčí chebských policistů Ladislav Böhm. Američané na voze způsobili škodu za 50 tisíc korun.

Řidiči taxíku se nakonec podařilo do vozidla nastoupit a když se rozjížděl, tak třetí z vojáků z auta vyskočil, „Při pádu na zem si způsobil lehké zranění na hlavě,“ doplnil mluvčí.

Policie už jednoho z amerických vojáku obvinila ze spáchání trestného činu poškozování cizí věci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám