Hlavní obsah

Zlatý kaktus 2008 má svého vítěze a Fond ohrožených dětí nové stránky

Právo, Eva Božoňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na první dojem je to cena pichlavá, přesto stojí za to. Ta letošní vynesla svému vítězi Pavlu Stárkovi namísto zákeřných trnů vavříny vítězství a nový multimediální počítač.

Foto: Myr Communication, Právo

Vítěz Zlatého kaktusu 2008 Pavel Stárek s předsedkyní Fondu ohrožených dětí Marií Vodičkovou.

Článek

V letošním ročníku soutěže, kterou pořádá společně s mediálními partnery společnost KAKTUS Software, šlo o nové ztvárnění webových stránek Fondu ohrožených dětí.

„Velmi si ceníme toho, že pro tuto prestižní charitativní akci byl vybrán právě Fond ohrožených dětí. Na to, abychom si mohli sami zadat a zaplatit vytvoření nových stránek, jsme pro nedostatek finančních prostředků nemohli ani pomyslet,“ prohlásila předsedkyně FOD Marie Vodičková.

Vybrat ten nejkrásnější ze sedmi desítek nápadů, které byly do soutěže přihlášeny, nebylo vůbec jednoduché. Nakonec zvítězil návrh č. 66 v kombinaci modré a žlutooranžové, přes jehož horní okraj na vás jukne roztomilé okaté batole.

.: Takhle budou brzy vypadat nové webové stránky Fondu ohrožených dětí.foto: Právo/Myr Communication

Nové webové stránky občanského sdružení Fond ohrožených dětí, které pomáhá týraným, zanedbávaným, zneužívaným, opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem, budou spuštěny zhruba do dvou měsíců. Na obvyklé adrese www.fod.cz najdete řadu důležitých informací včetně telefonní linky pro ženy, které tají těhotenství či už tajně porodily a potřebují pomoc.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám