Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Addictive Angling – virtuální rybaření

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Že se vám zdá nápad převést rybaření z přírody na monitory počítačů šílený? Ano, ale výsledek není zas až tak špatný, jak by se mohlo zdát.

Článek

Ve své podstatě se jedná o jednoduchou hříčku, která komplexitě opravdového rybaření nesahá ani po kotníky. Celé je to posunuto směrem k větší akci, ona vlastně ani není jiná možnost, těžko si představit někoho, jak tupě zírá na nehybnou obrazovku po několik dlouhých hodin.

:. Addictive Angling

Vyberete si tedy nějaké prostředí, které na hru samotnou nemá moc velký vliv, ale vy se můžete pokochat opravdu krásnými scenériemi; mezi ty nejúchvatnější patří místa nacházející se v blízkosti význačných mostů.

:. Addictive Angling

Pak už jen čekáte, až nějaká ta ryba zabere. Obvykle se to stane velmi tak brzo, že se tomu až nechce věřit, ale nezapomeňme, že se jedná o počítačovou hru. K vylovení ryby je potřeba udržet prut správně napjatý po dobu, která přímo úměrně odpovídá její hmotnosti.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Astra – v jednotě je síla

Vesmírné střílečky bývají koncipovány obvykle pro jednoh hráče, který je v nich nucen čelit obrovské přesile. Když se však do hry vloží prvek spolupráce,...

Výběr článků

Načítám