Hlavní obsah

Bubílkovou nahradí Letecké katastrofy

Novinky, Stanislav Dvořák

Kanadská dokumentární série Letecké katastrofy se od 18. března přesouvá na osmou hodinu večerní a nahradí tak pořad Zuzany Bubílkové Co týden vzal. Ten má už delší dobu slabou sledovanost.

Článek

Diváci si teď na Bubílkovou budou muset počkat až do 21:40. Pořad Co týden vzal má na to, že je vysílán od osmi hodin, poměrně slabou sledovanost (poslední úterý 0,723 mil. diváků).

Podle mluvčího České televize Ladislava Štíchy to ale není důvod změny v programu. "Z diváckých ohlasů vyplynulo, že lidé od osmi Bubílkovou nestíhají, jiná skupina chce zase od osmi pořad typu Letecké katastrofy," popsal Novinkám mluvčí.

Letecké katastrofy vysílané později se těší přibližně stejné přízni diváků. Prvního dubna se cyklus tématicky uzavře dokumentem BBC Jak přežít leteckou havárii.

Česká televize prozatím uvedla jednadvacet dílů série, prvních šest na začátku loňského roku, další vysílá od listopadu.

K pořadu byl spuštěn i internetový speciál www.ceskatelevize.cz/leteckekatastrofy, který vedle podrobného popisu epizod přináší i stručné informace o typech letounů, leteckých společnostech a další zajímavosti z letectví. Každý týden navíc uveřejňuje diváckou soutěž.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám