Hlavní obsah

Robbie Williams si staví observatoř na pozorování UFO

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Bohem nadaný zpěvák Robbie Williams (34) začíná pomalu, ale jistě měnit svou profesi. Místo koncertování před vyprodanými stadiony se totiž mnohem raději věnuje pozorování hvězdné oblohy v Arizonské národní astronomické observatoři v Tusconu. Hledá přítomnost mimozemských civilizací a doufá v budoucí setkání třetího druhu. Rozhodl se proto i postavit svojí vlastní observatoř na pozorování mimozemských jevů.

Článek

Sám Robbie se v tuto chvíli považuje především za ufologa a hrozí, že zpěv brzy pověsí na hřebíček. "Vážně se chci plně věnovat výzkumu UFO. Na zpěv se můžu vykašlat, protože jsem už dosáhl všech met, kterých jsem kdy dosáhnout chtěl. Teď je mojí prioritou navázat kontakt s mimozemskou civilizací," přesvědčoval tento týden nedůvěřivé novináře.

Vzhledem k tomu, že prý byl během svého života již třikrát svědkem pozorování UFO, je si jistý jejich existencí. Naposledy to bylo nad jeho luxusním domem v Beverly Hills.

"Ležel jsem v noci na terase a pozoroval oblohu. Najednou se nade mnou vyloupl létající talíř diskovitého tvaru, chvíli visel bez hnutí ve vzduchu a pak zmizel po krkolomné trajektorii kdesi v dáli," prozradil s tím, že v současné době si nechává v arizonské poušti stavět vlastní observatoř, do které investoval 2,5 miliónu liber, tedy asi 80 miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám