Hlavní obsah

Autobus projel skrz BMW a zabil jeho řidiče

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Hodinu před středeční půlnocí se v Ostravě-Nové Vsi srazil autobus se stříbrným BMW. Řidič zdemolovaného osobního vozu neměl šanci na přežití. Hasiči v Moravskoslezském kraji ve středu řešili hned několik závažných dopravních nehod, při kterých museli vyprošťovat z automobilů šest osob.

Foto: HZS, Novinky

Srážku s autobusem řidič stříbrného BMW přežít nemohl.

Článek

Srážka autobusu Dopravního podniku Ostrava, k níž došlo v ulici 28. října, byla nejvážnější. Autobus narazil levou přední hranou do dveří na místě řidiče a proboural se až na druhou stranu vozu. Řidič byl na místě mrtev a hasiči už vyprošťovali jen jeho tělo.

:. Srážku s autobusem řidič stříbrného BMW přežít nemohl.foto: HZS Moravskoslezského kraje

Řetězová havárie i auto v poli

Vůbec první havárií, kde museli hasiči zasahovat a vyprostit zraněné byla odpolední řetězová havárie pěti osobních aut v Ostravě. Nehoda se stala v Rudné ulici na mostě přes Ostravici a vyžádala jedno těžké a tři lehká zranění.

Profesionální hasiči z Opavy a dobrovolní hasiči z Litultovic zasahovali ve středu po 16. hodině u dopravní nehody v Litultovicích, kde se střetla dvě vozidla. Hasiči vyprošťovali dvě zraněné osoby zaklíněné v autech.

Další nehoda se stala v Nošovicích, kde se osobní vůz střetl s nákladním domíchávačem a řidič osobního vozu Opel zůstal zaklíněn pod přístrojovou deskou. Velmi podobný průběh měla i nehoda u Dolního Benešova, po srážce osobního a nákladního vozidla museli hasiči vyprostit devětačtyřicetiletého muže.

Posledním hasičské vyprošťování bylo necelou hodinu před středeční půlnocí v Petrovicích u Karviné, kde Opel Astra sjel na pole a polský řidič zůstal zaklíněn v autě. Před vyproštěním karvinskými profesionálními hasiči jej již ošetřovali zdravotníci.

Reklama

Výběr článků

Načítám