Hlavní obsah

Designové hodiny ze starých vinylových desek jsou letos v kurzu

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodiny vzniklé ze starých nepotřebných vinylových desek jsou moderním a nápaditým zpestřením interiéru. Hodí se do pokojů všech milovníků dobré hudby, retra i pop-artu.

Foto: Disc Record, Alias

Hodiny Disc Record a Kluk na houpačce jsou originálním doplňkem do domácnosti.

Článek

Hodiny ze starých desek vnesou do interiéru ducha starých časů a nostalgii. Nudnému interiéru dodají šmrnc. Jsou zajímavým doplňkem do bytu každého hudebníka, hodí se i do zkušebny kapely, hudební školy, oblíbeného music baru aj.

Foto: www.sestka.com

Hodiny Orange ve tvaru gramofonu oživí nudný interiér.

Na vznik hodin se využívají i nefunkční a poškrábané desky. Většina hodin má ve středu původní štítek s nápisem skladby nebo skupiny, která se na desce původně nacházela.

Foto: Lovemusic

Jednoduché vinylové hodiny se hodí i do dívčích interiérů.

Hodiny jsou doplněny o strojek na tužkovou baterii a jednoduché ručičky zpravidla v bílé barvě, která na desce nejlépe vynikne.

Foto: Novinky

Hodiny ze starých dsesek se hodí do interiérů zařízených v retro stylu.

Stylový ciferník může mít i podobu vinylové desky, ale může být vyroben i z mnohem odolnějšího skla.

Foto: SCONTO

Nástěnné hodiny ve stylu gramodesky SPINNING TIME (1399 Kč) jsou ze skla a mají průměr 40 cm.

Interiér s těmito hodinami můžete dekorovat i dalšími doplňky s motivem gramofonu nebo desek. Vyplatí se vsadit na pop-art, který je plný motivů s tématikou populární hudby a k retro hodinám z desek se dobře hodí.

Foto: Rume, Elie Elie

Interiér můžete doladit i polštáři s hudební tématikou.

Hodiny vznikají v různých designových provedeních a pořídíte je cca od 250 korun. Z vinylových desek vznikají i další předměty. Například výtvarnice Eliška Kůrková pod značkou Alias z nich vytvořila nejen hodiny, ale i brože.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám