Hlavní obsah

Na palubní desku fabie vám škodovka vytiskne libovolnou fotografii

Novinky, maž

Boj o zákazníka přináší v době, kdy se jízdní i provozní vlastnosti automobilů unifikují, občas nečekané pokusy o originální nabídky. Škoda právě začala pro novou fabii nabízet možnost vytisknutí libovolné fotografie na palubní desku.

Foto: Škoda Auto

Samolepící fólie na palubní desku pro novou fabii

Článek

Škoda chce novou fabii více přiblížit mladším zákazníkům: na výběr tak máte ze čtyř odstínů pro střechu, vnější zpětná zrcátka a kola z lehké slitiny. Originální novinkou, kterou zatím nikdo jiný nenabízí, je možnost vytisknout velkou fotografii na pravou část palubní desky.

Samolepka přijde na 480 korun a instalaci zvládne buď sám zákazník, nebo mu ji přilepí v libovolném servisu Škoda. Fólii, kterou lze údajně snadno sundat či přelepit, lze použít do fabií s dekorační lištou Piano bílá a Piano černá - standardně u nejvyšší výbavy Style.

U základních výbav si palubní desku Piano bílá či černá můžete přikoupit - nejméně stojí 1000 korun (pro druhý stupeň výbavy), pro ten základní ale přijde v „malém koženém paketu” na 7000 korun.

Fotografie musí splňovat minimální rozměr 1732 x 816 pixelů a automobilka vám vcelku logicky nevytiskne fotografie obsahující „zakázané symboly, rasistické motivy, pornografii, zobrazené násilí na lidech či zvířatech”.

Anketa

Přijde vám možnost nalepit fotografii na palubní desku přímo výrobcem zajímavá?
Ano
49,8 %
Ne
50,2 %
Celkem hlasovalo 1516 čtenářů.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám