Hlavní obsah
Miroslav Hanuš: Lidstvo se prakticky vůbec nemění, poměr mezi blbci a neblbci je pořád stejný
Žije obklopen ženami a patří ve svých dvaašedesáti k nejvytíženějším českým hercům. Jeho tvář znají diváci populárních televizních seriálů i mnoha divadelních...
Sněhová pusinka: Cukroví z bílků, které pro svou křehkost nikdy neomrzí
Sněhové pusinky se dříve připravovaly ze zbylých bílků při pečení jiných druhů cukroví. Jedná se o velmi jemné cukroví, které lze použít i při výrobě ozdob na...
Vánoční cukroví: recepty na sádlovky, husarské koláčky a medvědí tlapky
K Vánocům neodmyslitelně patří vůně vánočního čaje, balení dárků, těšení se na pohádky, ale hlavně kouzelná vůně vánočního cukroví. Tradiční recepty se dědí po...
Ponižování druhých: stále oblíbenější sport napříč společností
Zapomeňte na běh nebo golf. Stále oblíbenějším sportem je ponižování druhých. Kauza z pražské zoologické zahrady, která vyústila odstoupením ředitele, ukázala,...
Perličky z Poniklé zná celý svět
V Poniklé v Krkonoších už více než sto let vyrábějí a navlékají skleněné perličky do tvarů hvězd, andělů i sněhových vloček. Jak se rodí ikonické vánoční...
Třetí adventní neděle. Nadešel čas připomenout si významné tradice
O třetí adventní neděli, latinsky řečené Gaudete (radostná), zapalujeme růžovou svíci, tzv. pastýřskou. Vyjadřuje radost z blížícího se konce postního období...
Burleska Zorya Blue: Dodávám ženám sebevědomí
Když Katarzyna Byrteková před deseti lety poprvé vkročila do Cardinals baru na Žižkově, netušila, že jí to změní život. Zhlédla tam burleskní vystoupení, které...
Hospodyňka, která povýšila pití kávy na dokonalý požitek
Vůni a chuť kávy měla ráda, přesto ji každý doušek rozčiloval. A tak hospodyňka Melitta Bentzová tak dlouho experimentovala s různými způsoby přípravy, až...
Vánoce v květu aneb Pokojovky zimního interiéru
Každý měsíc má svá znamení. Ta prosincová nešetří štědrostí, jiskří barvami a projasňují šero krátkých dní. Vánoce jsou jejich zlatým hřebem. Oslavte je...
Vyrobte si vánoční svíčky doma. Rozsvítit je můžete až na Štědrý den
Vůně skořice v kuchyni, cinkání plechu s cukrovím a zvláštní napětí, které se každým dnem přibližuje. Právě do téhle atmosféry naprosto dokonale zapadá malý...
Postranní panel
Reklama
Reklama









