Hlavní obsah

Když ženám stárnutí sluší

Novinky, ema

Přibývající vrásky na obličeji většinou spousta lidí pozoruje s velkou nelibostí. Nicméně objevují se i případy, kdy jsou přibývající léta pro člověka velkým přínosem. A to nejen v kariéře, ale i v kráse. A jsou to hlavně ženy, které jak se říká, zrají jako víno.

Foto: Profimedia.cz

Radikální proměnou prošla i zpěvačka Gwen Stefani, známá díky kapele No Doubt. Dnes je čtyřiačtyřicetiletá umělkyně čtyřnásobnou maminkou.

Článek

Možná si ke kráse některé pomohly drobnými plastickými úpravami, liposukcí nebo nějakým jiným způsobem, nicméně těmto dámám se nedá upřít jediné: na svůj věk vypadají naprosto fantasticky a co víc, daleko lépe než před několika lety. Jak to jen dělají?

Totální absence soukromí, ale na druhou stranu téměř neomezené finanční prostředky, osobní trenéři a možnosti, o kterých se mnoha smrtelníkům může jen zdát. I to jsou pozitivní a negativní strany slávy některých světoznámých celebrit. Jenomže všechny se narodily stejně jako my a všechny si prošly dospíváním, kdy je trápily nevzhledné pupínky nebo je hyzdily nevzhledné dioptrické brýle. Dnes je vše ale úplně jinak.

Prací celebrit je vypadat skvěle

Jejich sláva stoupala a s tím se zvyšovaly i požadavky ohledně jejich vizáže. A tak se ani nemůžeme divit, že například manželka rockového divocha jedenašedesátiletá Sharon Osbournová dnes vypadá lépe než téměř polovina žen jejího věku. U celebrit málokdy uvidíte ztrhané tváře. Jejich prací je vypadat skvěle.

Pětatřicetiletou herečku Katie Holmesovou pro změnu proslavil vztah a následné manželství s hercem a sex idolem Tomem Cruisem. Společně zplodili dceru Suri, ale manželství slavnému páru nevydrželo. I tato krásná bruneta po boku Cruise dozrála do krásy.

Podívejte se i na další slavné ženy, kterým stárnutí a přibývající vrásky skutečně sluší.

Foto: Profimedia.cz

Sharon Osbourneová

Foto: Profimedia.cz

Katie Holmesová

Foto: Profimedia.cz

Scarlet Johanssonová

Foto: Profimedia.cz

Julie Robertsová

Foto: Profimedia.cz

Jennifer Anistonová

Foto: Profimedia.cz

Beyoncé

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám