Hlavní obsah

Není to jen o technice! Odbornice radí, jak muži dopřát slastné orální milování

Novinky, ald

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco pánové nedají na orální sex dopustit, ženy k němu mají rezervovanější vztah. Ať už patříte do jakéhokoliv tábora, možná byste měla vědět, že pár jednoduchých triků z vás dokáže udělat bohyni této sexuální činnosti.

Foto: Profimedia.cz

Pro některé muže je orální sex nedílnou součástí předehry.

Článek

Pro některé muže je orální sex nedílnou součástí předehry, o kterou se nechtějí nechat připravit. Není divu, vždyť kromě slastných pocitů jde také o erotickou hru, ve které dominujete oba dva.

Na jedné straně mají pánové díky vašemu pokleku pocit nadřazenosti, na straně druhé jste to vy, kdo drží v ústech citlivý úd. Pokud stále máte pocit, že vaše technika pokulhává, můžete se nechat inspirovat radami od sexuoložky Jessicy O'Reillyové a sexuální koučky Lanae St. Johnové.

1. Hra s technikou

Technika orálního sexu se na první pohled může zdát jednoduchá. Přesto bychom neměly zapomínat na to, že stereotypní laskání penisu může partnera brzy znudit. Mnohem lepší bude, když se pokusíte o kombinaci lízání, sání, líbání, a to vše kombinujete s tzv. hlubokým hrdlem.

Zároveň je důležité myslet i na pohyby ruky. Někteří pánové vyžadují rychlé až cukavé pohyby, jiní naopak zbožňují klidné a uvědomělé tahy. Nebojte se tedy partnera zeptat, jaká technika se mu nejvíce líbí.

2. Je hluboké hrdlo nutnost?

Existuje mylná představa, že technika hlubokého hrdla je zárukou kvalitního orálního sexu. Jenže to by většina žen nesměla trpět dávivým reflexem, který jim nedovolí tuto techniku praktikovat.

„Obavy z dávivého reflexu mají vliv na potěšení vašeho partnera,“ říká sexuoložka a dodává, že byste měla při orálním sexu postupovat pouze tak daleko, jak je vám to příjemné. Nemá smysl se hlubokým hrdlem zbytečně nervovat, mnohem lepší bude, když vsadíte na techniky, které vám jdou od ruky.

Jak zintenzivnit prožitky z orálního milování

Vztahy a sex

3. Nezapomínejte na ruce

Během orálního sexu se mnoho žen nechá unést atmosférou a plně se soustředí pouze na laskání penisu ústy. Přitom zapojení dlaní do hry je cestou k úspěchu! Je jenom na vás, jaké tempo zvolíte, především byste ale měla myslet na samotného partnera. Podívejte se na jeho výraz, a pokuste se z něj vyčíst, jaké sevření a tempo je ideální.

4. Není to jen o penisu

Zkuste svého partnera překvapit tím, že se během orálního sexu budete náležitě věnovat také varlatům. Tato mužská pohlavní žláza je neuvěřitelně citlivá, a tak je důležité s ní zacházet jemně.

Sexuální koučka doporučuje, abyste varlata lehce sála, případně je masírovala rukou. Nic nebrání také tomu, abyste varlata líbala. Nebojte se zeptat partnera, zda se mu hrátky s varlaty líbí, případně jaká technika mu nejvíce vyhovuje.

5. Nové pozice? Nový požitek!

Zatímco během klasického sexu vymýšlíme jednu novou pozici za druhou, u orálního potěšení málokdo experimentuje. Přitom právě změna polohy může hrát důležitou roli v cestě za mužským vyvrcholením. Zkuste pozměnit například polohu 69, při které budete s partnerem na boku. Odvážnější si mohou lehnout na záda, přičemž partner bude klečet těsně nad vaší hlavou.

I pánové mají erotogenní body. Možná budete překvapeni kde

Vztahy a sex

6. Polykat, nebo vyplivnout?

Nikde není psáno, že sperma musíte spolknout. Pokud je vám tato představa nepříjemná, nic nebrání tomu, abyste sperma vyplivla. Případně můžete zvolit elegantnější způsob, a to ten, že partnera požádáte, aby vyvrcholil například na vaše ňadra. Některé ženy s polykáním spermatu problém nemají, a právě těm sexuoložka radí, aby svého umu patřičně využily.

„Dejte si penis hluboko do hrdla, a jakmile sperma dorazí do úst, hluboce se na partnera podívejte,“ radí pro Health.

7. Myslete na sebe

I v případě orálního sexu platí, že jde o dobrovolný akt dvou lidí. „Nejste povinna vykonávat orální sex nebo provádět věci, které nechcete,“ říká St. Johnová. Pokud žijete po boku muže, který vás do orálního sexu nutí, pak to vnímejte jako výstražný signál.

Také je důležité myslet na to, že existuje mnoho jiných způsobů, během kterých si užijete sexuální hrátky na 100 %.

Reklama

Související témata:

Související články

Deset důvodů, proč si neodpírat ranní sex

Ať chceme, nebo ne, právě ráno je pro muže ideálním časem k milování. Zkuste pro tentokrát zapomenout, že nejste jako ze žurnálu a oddejte se sexuálním hrátkám...

Nechtěné zážitky žen během sexu

Sex je záležitostí, kterou by si měli užívat oba partneři. Někdy se ale může stát, že se jeden z nich natolik rozvášní, případně přestane brát ohled, až jeho...

Výběr článků

Načítám