Hlavní obsah

Nejoblíbenější místa k divokým letním sexuálním hrátkám

Novinky, Dana Sokolová

Krásné letní počasí přímo vybízí k divokým sexuálním dobrodružstvím. Milovat se dá v podstatě kdekoliv. Jak v přírodě, tak přímo na ulicích. Záleží na fantazii jednotlivců.

Foto: Profimedia.cz

Velmi oblíbené je milování v přírodě.

Článek

V Austrálii mezi nejoblíbenější místa patří hotelové sauny, bazény, balkóny, požární schodiště či výtahy. U nás lidé upřednostňují přírodu a tedy temnější místa v parcích či skrytá údolí luk, ti odvážnější si pak troufnou i na zkušební kabinky či nejrůznější podchody a hotelové záchodky.

Své kouzlo mají i vodní milostné hrátky. Nahé mokré tělo působí doslova živočišně a odolat pokušení je pak doslova nad lidské síly. Kůže je ve vodě navíc i mnohem citlivější na dotek, což vede i k intenzivnějším prožitkům.

Nejlákavější na milování ve vodě je ale fakt, že voda nadnáší a milenci tak mají šanci vyzkoušet polohy, na které jim při běžném milování nestačí síla, energie či odhodlání. Neměli by ale zapomínat na to, že kvůli vodě dochází k odplavení kluzkého poševního sekretu a voda sama o sobě neklouže. Tak může docházet k velmi nepříjemnému až bolestivému tření. Vhodné je tedy používat lubrikanty na silikonové bázi.

Nejoblíbenější je auto

Celosvětově mezi nejoblíbenější netradiční místa pro sex patří auto. Skrývá v sobě celou řadu možností. I když vlastníte malý vůz, sex v něm může být pokaždé zcela jiný. Milovat se můžete v hlubokém lese, ale i na velmi rušné ulici a vyzkoušet k tomuto účelu můžete postupně všechny části vozu. Na předních sedadlech, na zadních sedadlech, na  kapotě, z boku automobilu apod.

Vše záleží na ochotě experimentovat, ale také na míře exhibicionismu. Milenci by ale neměli zapomínat na svou bezpečnost. Zcela běžné je rozjetí automobilu kvůli nechtěnému odbrzdění ruční brzdy, podklouznutí či zapadnutí na rozbahněné cestě apod. Výjimečné nejsou ani nejrůznější odřeniny a modřiny, případně vyvrtnuté kotníky.

Podívejte se, kde všude se dá provozovat sexVideo: Novinky

Doslova adrenalinovou záležitostí může být sex ve veřejné dopravě. Milovat se dá v metru, v autobuse, ve vlaku i v letadle. Záleží na chuti a odvaze. I zde by měli být milenci obzvlášť opatrní. Prudké zabrzdění či rychlejší projetí ostré zatáčky může mít nedozírné následky. Hrozí zde i větší pravděpodobnost nějaké infekční nákazy.

K rychlovkám pak svádí místa jako výtah, fotoautomat, prostor u bankomatů, podchody, autobusové a vlakové zastávky, kašny, kapličky, úklidové místnosti, mezipatra,  zpovědnice, kabinky na fotbalových hřištích, převlékárny apod.

Anketa

Jaké je vaše oblíbené místo?
V parku
6,2 %
Na lavičce
1,7 %
Ve zkušební kabince
3,2 %
Ve vodě
13 %
V autě
29 %
V podchodu
0,5 %
Pod mostem
0,6 %
Na balkoně
3,7 %
Ve výtahu
1,2 %
V mezipatře
0,9 %
Na záchodku
1,4 %
V metru, v autobuse, ve vlaku
2 %
V letadle
0,9 %
Na loďce
1 %
U fotoautomatu
0,5 %
U bankomatu
0,8 %
Na zastávce či nádraží
0,6 %
V kabinkách u sportovišť
0,8 %
Pod schody
0,7 %
Ve zpovědnici
3,1 %
V kapličce
1,1 %
Jinde
27,1 %
Celkem hlasovalo 13377 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám