Hlavní obsah

Mužům leží na srdci mír, penis je vedlejší

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Současný muž více přemýšlí o světovém míru než o svém přirození, alespoň to vyplývá z průzkumu, který provedl časopisem Glamour s internetovým serverem Men´s Health. Pokud by si totiž muži měli vybrat mezi mírem na celém světě a velikostí svého penisu, dali by přednost míru.

Foto: Vratislav Konečný

Ilustrační foto

Článek

A nejen v tomto případě se pánové předvedli v lepším světle. Jen pětina dotázaných uvedla, že si zkusila sex ve třech a šestaosmdesát procent respondentů se zapřísáhlo, že nikdy v životě nevyužilo služeb prostitutek.

Anketa pod článkem:
Pánové, přemýšlíte více o světovém míru než o svém penisu?

Fotografování a schraňování erotických snímků pomocí mobilního telefonu pokládá za absolutně nemorální osmašedesát procent dotázaných mužů.

Odmítají předsvatební sex

Ukázalo se také, že muži jsou ostýchaví, neboť jednaosmdesát procent z nich se svěřilo, že při sexu těžce nesou, že jejich tělo není příliš krásné. A navíc jsou zřejmě velmi konzervativní, protože plných třiašedesát procent z nich míní, že žena by měla být až do svatby pannou.

Otec v domácnosti

Ve srovnání s minulostí je zajímavý fakt, že šestačtyřicet procent dotázaných se přiznalo, že by se s chutí rozloučilo s rolí živitele rodiny, opustilo by zaměstnání a prostě se jen staralo o děti.

Anketa

Pánové, přemýšlíte více o světovém míru než o svém penisu?
Ano, mír je na prvním místě
37,4 %
Ne, penis je pro mě přednější
20,3 %
Obojí je pro mě stejně důležité
10,4 %
Nemyslím ani na mír, ani na penis
31,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1050 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Velký penis? Jenom komplikace!

Na obzoru je nová móda. V USA i v Evropě stále přibývá mužů, kteří si nechávají zvětšit svůj penis. Podle odborníků jde o pánskou obdobu dámského zvětšování...

Výběr článků

Načítám