Hlavní obsah

Milostné zážitky, které vypadají lépe na plátně než v reálu

Novinky, bok

Co člověk, to jiná povaha, odlišné zájmy a touhy, i ty sexuální. Zatímco někomu stačí při milování osvědčená „klasika”, jiní rádi experimentují a zkoušejí s partnerem nové věci. Ne všechno ale je v reálu tak snadné, jak se na první pohled zdá.

Foto: Profimedia.cz

Milování v autě vypadá na obrazovce jednoduše, v reálu je ale zkušenost o poznání jiná.

Článek

Říká se, že když souhlasí oba partneři, není téměř nic tabu, a to i při milování. Především pokud to ve vztahu trošku skřípe, může nějaká nová milostná zkušenost či zážitek vnést do svazku opět nějakou tu šťávu.

Jestli se vám zdá, že stará známá klasika – milování v ložnici potmě – je už ohraná a chcete zkusit něco zajímavějšího, třeba po vzoru milostných předloh v televizi, dejte si pozor, čím se necháte nalákat.

Přehled návrhů, které na plátně vypadají mnohem zajímavěji a hlavně snadněji než v reálu, přinesl server Askmen.

Zrcadla kam se podíváš

Nechali jste se inspirovat přítomností zrcadel v ložnici? Na tom není rozhodně nic nemravného, jen si dejte pozor, koho budete při milostných hrátkách pozorovat. Je krásné vidět, jak například partner reaguje při sexu na vaše doteky, hlavně ženy by si ale měly také uvědomit, že v zrcadle budou vidět i jejich těla a případné nedokonalosti.

Z milostného povzbuzení se tak rázem může stát strašák, který ukáže něco, co nemá.

Milování ve sprše

I na této situaci není nic zvláštního, případně nemravného. Jen se před samotnou realizací ujistěte, zda se do sprchového koutu, případně vany, vůbec ve dvou vejdete. Samotná situace také nahrává nepříjemným pádům ve sprše. Z chvilkového netradičního potěšení se tak může stát noční můra.

Masážní oleje

Používání masážních olejů při milování patří podle odborníků k velmi častým představám, které chtějí lidé uskutečnit. Tady ale rozhodně platí, že méně je někdy více. Taková masáž může vypadat smyslně, ale v reálu potrápí jedna maličkost.

Je krásné, že se vaše tělo hezky leskne, ale při samotném milování nejenže se budete chvílemi lepit jeden k druhému, olej zvyšuje i „vyluzování” nepříjemných zvuků při vzájemných dotecích těl. Pozor také na to, jaký druh pořizujete. Takový zahřívací masážní olej by mohl být na jistých partiích poměrně nepříjemnou záležitostí.

Milování na pláži

Dokonalá romantika. Všude kolem tma, jen hvězdy osvětlují vaše roztoužená těla… Kdo by odolal! No možná ten, kdo už to jednou zkusil a ví, že písek je sice krásný, ale dostane se opravdu všude. Na nepatřičných místech může více než překážet.

A navíc, v některých zemích by vás za takové chování na pláži mohli i zatknout.

Sex v autě

Když zkusit něco jiného, tak třeba sex v autě. Ve filmu to přece nevypadá nijak náročně a bude to zase něco jiného. Pokud vás cestou z výletu přepadnou milostné choutky, možná se zkuste ovládnout a počkat až domů. Je totiž vysoce pravděpodobné, že si to neužijete.

A to z prostého důvodu – ať totiž vlastníte jakékoli auto (pokud to tedy není rodinný karavan), rozhodně vám bude trvat dlouho, než vůbec najdete nějakou alespoň trošku schůdnou pozici pro milování (žádná dokonalá v autě není).

Nehledě na to, že ve víru vášně vás může přistihnout nějaký zvědavý kolemjdoucí.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex na prvním rande prý není chyba

Sex na prvním rande býval před lety naprostým tabu. Ti, co ho prožili, byli považováni za zvrhlé či méně inteligentní. Jenže podle harvardských psychologů je...

Co muži touží vědět o ženách

Otázky, co opačné pohlaví chce, po čem tajně touží a co naopak nemůže vystát, trápí bez rozdílu muže i ženy. Není tak ničím výjimečným, že s některými dotazy...

Výběr článků

Načítám