Hlavní obsah

Manželství zkrachovalo po devadesáti minutách

LONDÝN

Anglickým novomanželům stačila velmi krátká doba na to, aby si uvědomili, že nejsou stvořeni jeden pro druhého. Po devadesáti minutách od jejich vzájemného "ano" se mezi nimi rozpoutala bitka, kterou musela řešit policie. Informoval o tom ve čtvrtek internetový server Sydney Morning Herald.

Foto: Foto_Festung_Koenigstein_gGmb

Výstava je interaktivní

Článek

Hádka vzplála již během slavnostního přípitku. 40letá Victoria Andersonová na hostině, které se zúčastnilo asi padesát hostů, podlehla záchvatu žárlivosti. Svého chotě, 23letého Scotta McKieho, fyzicky napadla a mrskla po něm popelníkem.

Mířila na jeho hlavu a strefila se mu přímo do čela, z něhož začala crčet krev. Muž byl rozčílením celý bez sebe a nezastavili jej ani přivolaní policisté. Strážníky začal mlátit a sprostě jim nadával.

McKie byl odvezen na policejní stanici a vzat do vazby. Žena mezitím zrušila svatební cestu na řecký ostrov Korfu a zahájila rozvodové řízení.

Manželství jako zlý sen

Incident se řešil soudní cestou. Muž byl odsouzen za napadení veřejného činitele k šedesáti hodinám veřejně prospěšných prací. Nepomohlo ani vysvětlování jeho advokáta Davida Bruceho, který se snažil situaci na svatbě zlehčit tvrzením, že "byli všichni opilí".

I přes verdikt se McKie cítí osvobozen. "Jsem spokojen, že jsem se té ženy zbavil," prohlásil, "manželství bylo zlým snem a největší chybou mého života," dodal.

Manželství stejně nemělo šanci na dlouhé trvání, vypověděli někteří svědci. Podle Scottova otce se snoubenci k oltáři vypravili již po dvouměsíční známosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám