Hlavní obsah

Jak se nejsnáze zbavit nechtěného nápadníka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někteří pánové si zkrátka myslí, že ne znamená ano, a neodradíte je, ať děláte, co děláte. Je jedno, jestli se na vás někdo lepí na baru, případně si domluvíte rande s někým, kdo na internetu vypadal skvěle, ale realita je úplně jiná, důležité je zbavit se ho tak, aby už nezavolal a nevyhledával vaši přítomnost.

Foto: Profimedia.cz

Tomuto scénáři se raději vyhněte, spíše předstírejte nevolnost.

Článek

Je jedno, jestli jste váhavá, stydlivá nebo neprůbojná - ne každá žena dokáže nechtěného nápadníka přímo poslat do háje, či do nějaké ještě vzdálenější krajiny. Poradíme vám, jak se zbavit příslušníka opačného pohlaví, o kterého opravdu nemáte zájem.

Určitě už jste to zažily - jdete na schůzku s chlapíkem, se kterým jste se poznaly na internetu. Přes počítač se zdál vtipný, galantní a ani na fotce nevypadal špatně. Jenže během prvních okamžiků schůzky zjistíte, že není ani trochu vtipný, ale spíše protivný, z elegance se vyklubala neomalenost a fotografie byla pořízena před mnoha kily a ještě více vlasy.

Foto: Profimedia.cz

Přes počítač se zdál vtipný, galantní a i na fotce nevypadal špatně - jenže ve skutečnosti...

Je tedy třeba se ho zbavit. Zatímco se vám snaží vymluvit díru do hlavy, tak si začněte prohlížet nehty, případně vyndejte pilníček a trochu pilujte, nezapomeňte řádně zívat a když konečně skončí a bude očekávat nějakou reakci, tak není nad osvědčené: „Hmmm“ s pohledem stále upřeným na nehty.

Jednoznačně také funguje začít vyprávět o svém bývalém příteli - nejlépe v dobrém. Rozplývejte se nad tím, jak jste byli na krásné dovolené, kde jste se milovali od rána do večera, jak vám večer šeptal do ouška a všechno to podtrhněte tím, že jste se přes rozchod ještě úplně nedostala. Hlavně to nedovádějte do extrému a nezačněte brečet. Dala byste tím najevo zranitelnost a toho by mohl snadno využít ve svůj prospěch.

Neustále si stěžujte na vše kolem

Stejně dobře zapůsobí i zatrpklost a zahořklost, s kterou budete vyprávět o svých minulých vztazích a o tom, jak jsou všichni chlapi stejní a samozřejmě hloupí a k ničemu. Důležité je se u toho ani jednou neusmát a občas si otravného jedince s opovržením prohlédnout od krku až po paty. U toho samozřejmě nezapomeňte vychvalovat svoji dokonalost.

Další dobrý způsob je odvést jeho pozornost jinam. Jestliže vás třeba otravuje nějaký vlezlý chlapík na baru, lepí se na vás jako klíště a vy se ho nemůžete zbavit, tak se stačí zmínit, že ta krásná vnadná blondýna tam v rohu je vaše kamarádka a že se jí líbí - potom utečte.

Budete sice vypadat jako mrcha, ale co. Tohle všechno stejně děláte pro to, abyste ho už nikdy neviděla.

Pozor! Výše uvedené naplatí, pokud je muž už po pár drincích a jen vám tupě civí do výstřihu a vysnívá si noc, která nikdy nenastane. To se vám potom může třeba udělat špatně, případně vám zavolá přítel, že se konečně vrátil z vojenské mise v Iráku a vy za ním hned musíte běžet - něco vhodného, proč zmizet, vás jistě napadne.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám