Hlavní obsah

Erotické sny se šéfem můžou upozornit na nekvalitní sex s partnerem

Novinky, Dana Sokolová

Sny, fantazie a představy o sexu k životu prostě patří. Ženám se takové sny údajně zdají v průměru pětkrát do měsíce a nejčastěji v nich vystupuje jejich skutečný partner. Ale co když se do erotických snů stále častěji vkrádá i nadřízený, se kterým máte jen čistě pracovní vztah a navíc jste i přesvědčená, že není váš typ? Vědci mají hned několik vysvětlení.

Foto: Profimedia.cz

Erotické sny často upozorňují, že se sexualitou jedince není něco v pořádku.

Článek

Předně by si každá žena měla uvědomit, že to není nic výjimečného. Vždyť i ze statistik vyplývá, že hned po erotických hrátkách s partnerem ženy sní o milování s kamarádem či s někým ze zaměstnání.

Sny jsou spontánní činnost mozku, kterou neovlivníme i kdybychom sebevíc chtěli. A tak v nich vystupují lidé, které máme rádi, ale i ti, kteří nám můžou být i nesympatičtí či s nimi řešíme nějaký konflikt. Sny prostě odrážejí to, na co intenzivně myslíme, ale i to, co dlouhodobě pasivně přijímáme. A tak není výjimečné, když přes den máme konflikt se svým šéfem a ve snu s ním poté máme neuvěřitělně vzrušující a nádherný sex.

Názory odborníků se liší

Podle vědců tedy sny souvisejí pravděpodobně s paměťovou funkcí mozku, kdy přehrávají informace z již dříve získaných a uložených dat ze dne či předchozích dnů a nocí.

Někteří odborníci pak sny pokládají za způsob, jak si přehrát dlouhodobé vzpomínky.

Pravda je však ta, že veškeré informace o snech jsou prozatím ve stádiu bádání a nikdo tedy s určitostí nedokáže říct, jak to s nimi skutečně je.

Proto je lepší vycházet z toho, co nám na základě své praxe dokládají psychologové či astrologové.

Například Freud bere sny jako vyjádření podvědomé touhy a podle jeho stoupenců lze tak díky nim odkrýt i ty nejtajnější erotické tužby a přání.

Tudíž pokud se vám zdá vášnivý sen o šéfovi, nikde není napsáno, že se nejedná skutečně o vaše tajné přání. Ani přitažlivost nemusí být totiž plně vědomá.

Upozorňují, že se sexualitou není něco v pořádku

Erotické sny totiž velmi často upozorňují, že se sexualitou jedince není něco v pořádku. Například toužíte po častějším milováním či jiném způsobu milování, než vám protějšek poskytuje. Nebo byste chtěla vyzkoušet něco nového, drsnějšího nebo naopak jemnějšího.

V každém případě je dobré brát tyto sny jako inspiraci, zkušenost či motivaci ke změně. Nemusíte měnit hned partnera, stačí jen když začnete být ke svému protějšku otevřenější a zkusíte si o svých snech s ním popovídat. Tím nemyslíme o vášnivých scénách se svým šéfem, ale o způsobu milování, který by vrátil i do vašeho stávajícího vztahu neutuchající vášeň a touhu.

Jedině tak se ubráníte i nepříjemným projevům spojených se sny. Velmi často se totiž stává, že jakmile s někým ve svých snech prožijeme úžasný sex, pak jsme rozpačití i v přítomnosti tohoto člověka. Červenáme, zmatkujeme, plácáme páté přes deváté apod.

Nejčastější erotické sny
U ženU mužů
1. Milování s partnerem1. Sex s partnerkou
2. Sex s kamarádem nebo kolegou2. Sex s kamarádkou nebo kolegyní
3. Smyslné milování se ženou3. Hromadný sex s více ženami
4. Romantický sex4. Pohled na masturbující partnerku
5. Sex s troškou násilí5. Anální sex
6. Role, kde je žena ovládaná mužem6. Sex s násilím, kde mají 100% převahu

Reklama

Související témata:

Související články

Radim Uzel: Co znamenají sexuální sny

Sny nám ukazují naše sexuální přání zřetelněji než naše vědomí. Sexuologové se proto ptají svých pacientů na snové představy. Jejich analýzou mohou odhalit...

Výběr článků

Načítám