Hlavní obsah

Co muži touží vědět o ženách

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otázky, co opačné pohlaví chce, po čem tajně touží a co naopak nemůže vystát, trápí bez rozdílu muže i ženy. Není tak ničím výjimečným, že s některými dotazy se můžeme setkávat napříč generacemi. Tentokrát se zaměříme na muže a to, co by chtěli vědět o ženách.

Foto: Profimedia.cz

I muže trápí v souvislosti se seznamováním řada otázek, na které si neumí odpovědět.

Článek

Po čem ženy touží? – není jen název úspěšného filmu, je to i neustále se opakující noční můra, které se mnozí muži nemohou zbavit. Na některé otázky totiž není jednoduchá odpověď.

Server Women’s Health sestavil přehled nejčastějších otázek, které muže ohledně žen trápí.

Expřítelkyně a kamarádka

Rozchod berou muži a ženy trochu jinak. Zatímco ženy nejsou mnohdy schopny za nepovedeným vztahem udělat tlustou čáru, muži to berou jako velkou výhodu. Možná právě proto nechápou, proč bývalá přítelkyně tolik touží po tom být i po ukončeném milostném vztahu dál na kamarádské „lince”.

Tedy, pánové, vězte. Možná proto, že se nejedna dáma snaží stále najít ještě nějakou malou šanci, jak vás dostat zpátky.

Jak nejlépe oslovit ženu

Těžká otázka, na kterou se hledá odpověď velmi dlouho. Velmi záleží na situaci, jedno pravidlo by se ale dalo jako celek vystihnout. Pánové, buďte sami sebou. Nic nepředstírejte, když se vám nějaká žena líbí, mnohdy je nejsnazší cesta ta přímá.  Pozvěte ji třeba na kávu.

Opravdu ženy dbají na upravený vzhled?

Ano, opravdu. Ne že byste se museli několikrát denně mydlit od hlavy až k patě, ale nějaký ten styl není nikdy na škodu.

Za jak dlouho ženě zavolat, když mi dá své číslo?

Záleží na tom, jak moc toužíte s ní být. Každopádně nečekejte moc dlouho, už by taky mohlo být pozdě.

Další „tajemství”, která touží muži o ženách vědět
Kterou část mužského těla mají ženy nejraději?
Co dělat, aby byla přítelkyně odvážnější při milování?
Jak nejlépe zapůsobit na prvním rande?
Můžu spolehlivě zjistit, zda mě opravdu miluje, nebo je na mě jen milá?
Proč se mnou někdy žena nedosáhne orgasmu?
Jak se zbavit jejích všudypřítomných kamarádek?

Reklama

Související články

Komplikované ženy a jejich vztahy s muži

Partnerské vztahy jsou někdy složité. Z pohledu mužů především ve chvíli, kdy zjistí, že je jejich vyvolená tak trochu komplikovaná osobnost. Že jsou takové...

Výběr článků

Načítám