Hlavní obsah

Čím potěšit protějšek na Valentýna

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už svátek zamilovaných bereme vážně, či nikoli, valentýnské oslavy se blíží a s nimi i nakupování různých roztomilých pošetilostí.

Foto: Profimedia.cz

Potěšit svého milovaného či svou milovanou o Valentýnu lze různými způsoby.

Článek

Potěšit svého milovaného či svou milovanou o svatém Valentýnu lze různými způsoby. V podstatě ani tak nejde o hodnotu překvapení jako o jeho výjimečnost. U někoho tak valentýnkou může být ranní milování či snídaně do postele, u jiného kytička či romantická večeře, u dalšího společně strávený večer v divadle, kině či noční procházka městem.

Je tedy na každém, jakou formu oslavy všech zamilovaných zvolí, jak moc se tomuto trendu podvolí. Pokud člověk o svou lásku i vztah pečuje pravidelně, pak Valentýn nemusí být ničím výjimečným.

Pro ni
Foto: Marionnaud

Zleva:

Foto: http://www.women-for-women.cz/naramek-rodiny

Náramek rodiny - ručně vyrobený náramek s motivem WOMEN FOR WOMEN ze stříbra. Koupí tohoto náramku pomůžete přispět na projekty, které pomáhají samoživitelkám a jejich dětem.

Foto: Vinoflor

Vinařství sv. Florian Bzenec

Foto: Samsung

Powerbanka Samsung Kettle (599 Kč) a krokoměr Samsung Charm (999 Kč) - potěší zejména aktivní ženy zakládající si na eleganci.

Foto: archív firmy

Valentýnská kolekce Harley-Davidson potěší všechny motorkářské duše. Informace o cenách v obchodě.

Foto: www.dikytanci.cz

Vstupenky na taneční show Díky tanci, jehož ambasadorkou je Jitka Schneiderová. V rámci akce 5. dubna 2017 v Lucerně vystoupí populární české osobnosti a profesionální tanečníci a podpoří projekt Hledáme rodiče zaměřený na pomoc pěstounským rodinám.

Foto: archív firem

Zleva:

Foto: Lush

Lush

Foto: archív firem

valentýnského balení lahodných pralinek Raffaello, Ferrero Rocher či Mon Cheri, které rozmazlí nejeden mlsný jazýček.

Foto: Yves Rocher

Dopřejte si romanticou olejovou koupel s vůní bourbounské vanilky. Sladké tóny zahalí pokožku do svůdné hebkosti. Cena: info v obchodě

Foto: archív firmy

Dárková sada s vůní Zadig & Voltaire This is Her. Cena: 1559 Kč

Foto: Yankee Candle

Yankee Candle Dárková sada votivních svíček Valentýn. Obsah vůní: True Rose, Peony, Pink Hibiscus, Verbena, Black Cherry. Cena: 257 Kč

Foto: Douglas

Duo Box z řady Mango & Papaya je báječné trio k darování nebo pro vlastní koupel. S nádhernou pěnou do koupele (500 ml), hydratačním tělovým máslem (200 ml) a půvabnou mycí houbou. Cena: 309 Kč

Foto: Clarins

Clarins Tender Moments - dokonalá péče o rty a rozjasňující tvářenka. Cena: informace v obchodě.

Foto: Loccitane

Květinové trio na ruce - dokonalá péče o ruce s vůní těch nejkrásnějších francouzských květů. Cena: Informace v obchodě

Pro něj
Foto: Bottlessandstories

Originální dárek pro svou drahou polovičku můžete nyní sami vytvořit díky Metaxe. Darujte její sladkou variantu se společnou fotkou a věnováním na etiketě a překvapte tak jedinečným a osobním dárkem. Cena: 340 Kč

Foto: archív firmy

Ručně vyráběné dřevěné doplňky podepsané samou láskou k přírodě. Co kus to originál z Beskyd, od mladých talentovaných BeWooden. Info o ceně v obchodě

Foto: Victorinox

Nůž Victorinox Hercules - multifunkční kapesní nůž s posuvnou pojistkou na boční straně. Má více užitečných funkcí a disponuje praktickým ocelovým očkem, díky němuž ho můžete pověsit na klíče nebo šňůrku. Cena: 1490 Kč

Foto: Yves Rocher

Velmi mužná toaletní voda a tělový šampón Cuir Vetiver omamující dřevitou vůní s akcenty kůže. Cena: informace v obdchodě

Foto: Bella Rose

Obdarujte svou lásku na Valentýna mýdlem v designové kovové krabičce se vzkazem. Cena: 194 Kč.

Foto: livelove

Srdce v krabičce - vyjádřete svou vděčnost své lásce jednoduchým papírovým srdcem. Krabičky jsou ručně udělané ze starých krabic na pizzu, lepené eco lepidlem a plně recyklovatelné. Srdíčka jsou sešitá a plněná recyklovaným papírem. Cena: 130 Kč

Foto: Odér

Máte rád originální a neotřelé věci? Pak sáhněte po značce Kerosene. Jde o zcela novou unisexovou značka parfémů od Američana Johna Pegga, který se při vytváření parfémů drží tří klíčových sdělení: neupravený, unikátní a přístupný.

Foto: BaByliss

SH500E Zastřihovač vousů+přísl. BaByliss + E650E Zastřihovač chloupků - patentovaný rotační systém 2x rychlejší něž běžné zastřihovače. Trojí hlava s rotační čepelí pro přesný střih i na špatně dostupných částech obličeje a krku. Pro použití i ve sprše.

Foto: Klenoty aurum

Pánský náramek TOMMY HILFIGER 2700879, Cena: 1830 Kč

Foto: Bambutik

Funkční bambusová trička s reflexními potisky české značky Bambutik jsou díky svým vlastnostem ideální na sport.

Foto: Čokoláda

Kakaový lusk Willie's s karamelem s marakujou 75g - Krásný zlatý kakaový lusk, obsahující luxusní bonbóny černé perly. Ty jsou plněné karamelem s marakujou. Jako odměna Vám zůstane originální plechová krabička, do které si perly můžete dál dokupovat.

Foto: Čokoláda

Degustační sada Willie's Dark flavours 200g - výběr té nejlepší hořké čokolády - ochutnat budete moci s kávou, pomerančem, zázvorem a limetou a rozinkami a lísk. oříšky. Cena: 275 Kč

Pro oba
Foto: Laterna.cz

Pro romantiky a milovníky wellness i lyžování - romantický víkend na horách, kde si užijete spoustu relaxace a dobrého jídla. Spa hotel Lanterna ve Velkých Karlovicích připravil nejen pro zamilované balíček Romantické hýčkání.

Foto: Costa Cofee

Vaelntýnský speciál- Caffe latte ve velikosti primo s jahodovým cheesecakem. Cena 99 Kč.

Foto: Nebespán

Gastrodovolená pro mlsné jazýčky - pobyt v Nebespánu v Kašperských Horách. V restauraci s francouzským šmrncem si vyberete z domácích zákusků, výborné kávy nebo z lahůdek francouzské kuchyně či z nefalšovaných šumavských specialit.

Foto: Pauls

Jahodový Fraisier z piškotového těsta s vanilkovým krémem a čerstvými jahodami nebo malinový Framboisier, upečený z mandlového piškotu, plněný máslovým krémem a šťavnatými malinami. Valentýnské dorty z francouzského pekařství.

Foto: Tantraspa

Párové tantra masáže - pro páry, které chtějí objevovat sebe i svého partnera a své sexualitě dát nový, intenzivní impuls. Odcházet budete plně zrelaxovaní, prostoupení láskou, péčí, energií a radostí. Cena: od 5999 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám