Hlavní obsah

Čím ošklivější manžel, tím vztah déle vydrží, potvrzují celebrity

Los Angeles

Komu drží manželství dlouho a kdo o něm mluví v superlativech nejčastěji? Zpěvačky Jennifer Lopezová, Christina Aguilerová či Beyoncé. Samy jsou atraktivní, ale jejich protějšky půvabu zrovna nepobraly. Jenže svých nádherných ženušek si váží, nemají ani pomyšlení na zálety a pečují o ně jako o princezny.

Foto: Profimedia.cz

Claudia Schifferová se svým manželem - britským režisérem Matthewem Vaughnem

Článek

Jennifer Lopezová zkoušela štěstí s mnoha muži, byli mezi nimi herci (Ben Affleck), hudebníci (P. Diddy) i méně známí číšníci, kteří vynikali krásnou postavou a obličejem. S žádným ale nebyla Jennifer tak spokojená jako s Markem Anthonym. Rozhodně nepatří mezi krasavce a vypadá jako skleslý bručoun. Jenže Jennifer je vedle něj šťastná a často hovoří o svém životě jako o životě princezny.

Podobné je to s Christinou Aguilerovou. Jordan Bratman vypadá trochu připitoměle, jenže je úspěšným hudebním producentem, a jak sama Christina říká, v posteli nad jiného není. Aguilerová může jen doufat, že jejich děti zdědí více krásy po ní.

Foto: Profimedia.cz

Christina Aguilerová se svým manželem Jordanem Bratmanem.

Ani rapper Jay-Z není zrovna krasavec, ale Beyoncé v něm nalezla dokonalého manžela, a přestože o soukromí mluví jen nerada, zmíní tu a tam, že je stoprocentně spokojená.

Foto: Profimedia.cz

Beyoncé a její manžel Jay-Z

Modely příliš nemusí ani Kate Hudsonová. Nejdéle jí vydrží vztahy s muži vizáží průměrnými, což dokazoval několik let nosáč Owen Wilson a teď už několik měsíců hudebník Matt Bellamy.

Foto: Profimedia.cz

Kate Hudsonová se svým ex.přítelem Owenem Wilsonem

Reklama

Související články

Nejodpudivějším mužem roku je Tiger Woods

Zatímco Johnny Depp je nejpřitažlivějším mužem letošního roku, golfista Tiger Woods se stal tím nejméně přitažlivým pro ženské pohlaví. Sportovec získal titul...

Výběr článků

Načítám