Hlavní obsah

Chyby mužů po první společně strávené noci

Novinky, bok

Někdy se především pánové natolik zaměřují na blížící se první společnou noc s partnerkou, že nic jiného neřeší. To je ale chyba. Nastávající ráno po oné noci je totiž také neméně důležité. Prokáže, nakolik je vztah důvěryhodný a jaké má šance na úspěch.

Foto: Profimedia.cz

První společné ráno je stejně důležité jako první milování.

Článek

Pro ženu není po společně prožité noci horšího zjištění než to, že onen okouzlující, šarmantní a elegantní muž se během milování a následného spánku kamsi vytratil a místo něj leží v posteli nezáživný či nezajímavý chlap.

Rozhodně nejde o to muže shazovat, že myslí pouze na sex, a pak už je jim všechno jedno. Spíš jim poradit, jakých chyb se po společném milování nemají dopouštět, aby měl nový vztah vůbec šanci na další rozvoj.

Server Askmen přinesl několik zásadních doporučení, na co by muži neměli zapomínat.

Pozor na špatnou náladu

Nikdo se nebudí každé ráno s úsměvem na rtech. Pokud ale tráví muž první noc s partnerkou, měl by se pokusit i při dřívějším probuzení přemoct a svoji špatnou náladu nedávat tolik najevo. Bude-li se už od rána na ženu mračit a odpovídat úsečně a jednoslovně, moc slibně to působit nebude.

Společenská etiketa 

Snad každý ví, že uklízet po sobě je slušnost. Pokud tedy muži tráví první noc u partnerky, je více než vhodné po sobě například uklidit nádobí po snídani, případně ustlat postel, nebo si složit oblečení. Nejde o to někoho do něčeho nutit, spíš se tím poukáže na dobré vychování, které je úspěšným krokem do budoucna.

Hygiena

Pokud tráví první noc žena u partnera, je třeba myslet i na určité hygienické "potřeby". Hodí se například náhradní (a čistý) zubní kartáček, samozřejmostí by měl být alespoň jeden vypraný ručník.

Společná snídaně

Podle odborníků bývá nepsaným pravidlem nabídnout svému hostovi (je jedno, kdo u koho spí) alespoň kávu, případně nějakou lehčí snídani. Pokud nic z toho zrovna doma nemáte, zkuste navrhnout snídani někde venku.

Rozloučení

Po společné noci je také důležité, jak se partneři rozloučí. Muži tomu narozdíl od žen nepřikládají takovou váhu. Je jedno, kdo bude odcházet jako první a kam, nikdy ale nezapomeňte na polibek. V danou chvíli má velkou sílu a ženě dá jasně najevo, že muž má dál zájem. Takové okamžiky pomalu budují vzájemnou důvěru a pomáhají rozvíjet vztah.

Ozvěte se 

I když byla prožitá noc krásná, a to pro oba, nejednu ženu během následujícího dne (byť letmo) napadne, jestli to opravdu bude pokračovat, nebo to nedávným sexem končí. Když má tedy muž opravdu zájem dále vztah rozvíjet, je více než na místě ženě poslat třeba jen krátkou esemesku "Včera se mi to moc líbilo" (ale opravdu jen v případě, že to myslí vážně).

Když se totiž po společné noci muž den, dva či dokonce víc vůbec neozve, není pak žádným překvapením, že partnerka neví, na čem je.

Reklama

Související témata:

Související články

Jaký je ideální věkový rozdíl mezi partnery

Ačkoli se v posledních letech hovoří o trendu pum – starších bohatých paniček, které si za partnery vybírají mladší krasavce ve skvělé fyzické kondici –...

Pohled známých osobností na monogamii

Může být člověk celý život šťastný s jedním partnerem? Na tuto otázku v anketě odpovídaly známé osobnosti. O svůj pohled na věc se podělily nejen hvězdy ze...

Jaký jste milenecký typ

Pokud jste zamilovaná, možná vás ani nenapadne, že na váš vztah může mít vliv to, jaký je váš přítel milenecký typ. Podle odborníků existuje dokonce šest...

Výběr článků

Načítám