Hlavní obsah

Chování žen, které muži nechápou a děsí je

Novinky, bok

Rad, jak dovést vztah mezi mužem a ženou co nejvíce k dokonalosti, existuje nespočet. Přesto i velké úsilí a značné kompromisy nezabrání ve vztahu situacím, které jeden či druhý jednoduše "neskousne". Zaměřili jsme se proto na některé ženské rysy či úkony, které muži nechápou a často je i děsí.

Foto: Profimedia.cz

Představa, o čem si tak může dlouhé hodiny partnerka povídat s matkou, mnohé muže vyloženě děsí.

Článek

Aby vztah mezi ženou a mužem fungoval, je třeba i velkých kompromisů. Což zahrnuje mimo jiné respekt k určitému chování partnera či partnerky. I tak ale existují situace, které člověk i při velké snaze nepochopí, i když se sebevíc snaží.

Přehled některých ženských praktik či úkonů, které jsou pro muže často nepochopitelné, přinesl ve vtipném podání server Cleo.

Když žena nemluví 

Snad každý muž svorně přitaká, když se bude tvrdit, že příliš upovídaná žena je neštěstí. Ženy podle mužů mluví stále a mnohdy také v nevhodnou dobu (když třeba běží v televizi fotbal). Mít takovou partnerku doma je pro některé doslova děsivá představa.

I když je to většinou všechno pravda, ve skutečnosti ale muže děsí spíše pravý opak, a to když žena moc nemluví. Jakmile totiž přestane mít připomínky například k častým návštěvám hospody nebo výtky k úklidu doma, může to znamenat, že už nemá zájem setrvávat ve vztahu, a to je pro každého muže skutečnost, kterou si nechce připustit.

Dlouhé telefonáty s matkou

Jedna z věcí, kterou muži asi nikdy nepochopí, jsou dlouhé telefonáty partnerky s její matkou. Jednoduše si muž neumí představit, co mohou tak dlouho rozebírat, nehledě na to, když spolu mluvily před několika dny.

Pokud se k tomu přidá ještě představa, že partnerka může s matkou probírat i intimnosti z jejich společného života, jde o vizi naprosto hororovou.

Když ví žena víc, než muž chce

Je logické, že o sobě chtějí partneři vědět co nejvíce, hlavně z počátku vztahu. Muži ale na rozdíl od žen, pokud je něco zajímá, tak se zeptají napřímo partnerky. Ženy jsou v tom trošku jiné, a pokud mají informací nedostatek, neváhají se po nich "poohlédnout" jinde.

Není tak ničím výjimečným, že žena zjišťuje podrobnosti například tajně u partnerových sourozenců, v odvážnějším případě i u rodičů. To je pro muže hrozná představa už jen z toho důvodu, že by mohl někdo prozradit i to, co by partnerce muž nikdy sám o sobě nesdělil.

Jsem pro něj moc dobrá

Na začátku to možná byla láska jako trám, ale ono počáteční kouzlo se začíná postupem času vytrácet. Ano, ženy i muži ve vztahu trošku zleniví a už se nesnaží o pozornost toho druhého v přesvědčení, že "mají svoje jisté".

V tom je ale malý zádrhel. Byť se muži třeba už tolik nesnaží okouzlit svou partnerku nebo jí nenosí květiny tak často jako dříve, neznamená to, že ji nemilují. Ženy to ale vidí jinak. Ve chvíli, kdy mají pocit, že jsou nedoceněné, začínají přemýšlet, zda je pro ně partner ten pravý. Nebo možná ještě hůř, že jsou pro současného partnera příliš dobré. A to je stav, kterého se muži ve vztahu nejvíc děsí.

Reklama

Související témata:

Související články

Jaký je ideální věkový rozdíl mezi partnery

Ačkoli se v posledních letech hovoří o trendu pum – starších bohatých paniček, které si za partnery vybírají mladší krasavce ve skvělé fyzické kondici –...

Jaký jste milenecký typ

Pokud jste zamilovaná, možná vás ani nenapadne, že na váš vztah může mít vliv to, jaký je váš přítel milenecký typ. Podle odborníků existuje dokonce šest...

Výběr článků

Načítám